Η Κατερίνα Λέχου αποκάλυψε την πιο άβολη ερώτηση που της έχουν κάνει: «Κάποια πράγματα δεν λέγονται» (video)

«Δεν θα πω σε κάποιον "ξέρεις, είσαι χοντρός"...»

Must Read

Το θεατρικό της ντεμπούτο το έκανε στα τέλη της δεκαετίας του 1980 ενώ την απολαύσαμε στην τηλεόραση στις αρχές του 1990. Ο λόγος για την Κατερίνα Λέχου, η οποία έγινε ευρέως γνωστή από τον ρόλο της «όμορφης» Βίκυς, τον οποίο υποδύθηκε στην πετυχημένη σειρά «Είσαι το ταίρι μου».

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Θοδωρή Βαμβακάρη και του Τάκη Γιαννούτσο «Αυτός και ο άλλος» και αναφέρθηκε στα ξεκινήματα της καριέρας της, όπου πολλοί εστίαζαν στην εξωτερική της εμφάνιση.

«Επικεντρώνονταν στην εμφάνιση μόνο αποκλειστικά, είναι κάτι που το θες αλλά όχι μόνο. Δεν προερχόμουν από αυτό το κλίμα. Είχε κόστος που έκανα πίσω. Πήρα χρόνο να ανδρωθώ όταν ξαναγύρισα», δήλωσε στους παρουσιαστές της εκπομπής.

Η Κατερίνα Λέχου στην συνέχεια αναφέρθηκε στο ελληνικό κίνημα #metoo, καθώς ήταν μία από τις γυναίκες ηθοποιούς που μίλησε δημόσια για την δική της τραυματική εμπειρία.

«Με βοήθησε η δουλειά που έχω κάνει πολλά χρόνια πριν. Δεν είχα λόγο για άλλο λόγο το είπα, δεν το είπα για να ξεφορτωθώ κάτι, το είπα για να βοηθήσω αυτόν τον μηχανισμό», τόνισε.

Δείτε επίσης: Εξομολόγηση της Λέχου για τις λάθος επιλογές και αποτυχίες στα προσωπικά της (video)

Τέλος αποκάλυψε την πιο άβολη ερώτηση που της έχουν κάνει ποτέ.

«Η πιο άβολη ερώτηση που μου έχουν κάνει είναι αν έχω κάνει πλαστική. Κάποια πράγματα είναι… Όπως δεν θα πω σε κάποιον “ξέρεις, είσαι χοντρός”, ή αν του έχουν πέσει τα μαλλιά να πω “έχουν πέσει τα μαλλιά σου”», είπε με ειλικρίνεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This