Σοκάρει ο Πάνος Μεταξόπουλος: «Με έβαλαν στο φορείο και χτυπιόμουν σαν το ψάρι» (video)

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε.

Must Read

Ο Πάνος Μεταξόπουλος είναι ένας καταξιωμένος χορευτής και χορογράφος, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από το Fame Story, συμμετείχε όμως και ως κριτής σε πολλά talent shows, με πιο γνωστή την παρουσία του στην κριτική επιτροπή της εκπομπής So you think you can dance του Αντ1. Φέτος τον απολαμβάνουμε στο μουσικό talent show «House of Fame».

Ο διευθυντής της εν λόγω ακαδημίας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και αναφέρθηκε στην αγάπη του για τον χορό. Αρχικά όμως μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν μερικά χρόνια.

«Έπαθε ειλεό στο έντερο. Ο πατέρας μου το έμαθε τρεις μέρες αργότερα από μια νοσηλεύτρια όταν με βάζανε στο χειρουργείο. Όταν έμπαινα μέσα το είδα όλο το έργο. Πονούσα τόσο πολύ που δεν με ενδιέφερε τι θα συμβεί. Με είχαν βάλει σε ένα φορείο και χτυπιόμουν σαν το ψάρι. Επειδή δεν ήμουν καλά ψυχολογικά σκεφτόμουν ότι το σώμα μου αντιδρούσε στην πίεση και μου έλεγε “πάμε να την κάνουμε”. Ήμουν τρεις ώρες στο χειρουργείο. Όλα πήγαν καλά αλλά και μετά το χειρουργείο περιμέναμε να λειτουργήσει το έντερο. Μου έλεγαν να περπατάω συνέχεια αλλά πονούσα πάρα πολύ. Ευτυχώς μετά από 5 μέρες λειτούργησαν όλα. Ξεκίνησα να ξαναϋπάρχω», είπε και πρόσθεσε:

«Όταν έχεις κατάθλιψη γιγαντώνεις το πρόβλημα. Δε βλέπεις το φως, μόνο το σκοτάδι. Άνοιξα μια τρύπα στον ουρανό και είπα “πρέπει να προχωρήσεις”. Είχα και δυο γιους, δεν μπορούσα να την “κάνω” μόνος μου. Είχα και τη μάνα μου».

Η σχέση του με τον πατέρα του Φώτη Μεταξόπουλο.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην σχέση που έχει με τον πατέρα του, Φώτη Μεταξόπουλο που είναι ένας από τους πιο γνωστούς χορευτές και χορογράφους της Ελλάδας.

«Η τηλεόραση για ευαίσθητους ανθρώπους σαν εμένα είναι επικίνδυνο μέσο. Είμαι πολύ αυστηρός με τον εαυτό μου. Τραγικά κακός και τελειομανής. Όταν είσαι γιος του Μεταξόπουλου κουβαλάς ένα βαρύ όνομα στην πλάτη σου. Ήθελα να σκοτώσω ότι αφορούσε τον πατέρα μου. Τον λάτρευα. Ζούσα με έναν μύθο. Όταν κυκλοφορούσα με τον πατέρα μου σταματούσε η κυκλοφορία. Ήθελα να γίνω ο πατέρας μου. Για όλα τα αγόρια ο πατέρας είναι το πρότυπο. Μου ήταν πολύ δύσκολο να υψώσω ανάστημα απέναντι στον πατέρα μου. Ξεκίνησα μόνος μου χορό στα 17. Πήγαινα για μάθημα και γελάγανε μαζί μου γιατί πήγαινα με τα παιδάκια. Έφυγα μόνος μου στο εξωτερικό γιατί εδώ θα ήμουν πάντα ο γιος του Μεταξόπουλου.

Ο πατέρας μου ήταν πολύ αυστηρός μαζί μου γιατί ήξερε τι θα αντιμετωπίσω. Το έμαθε από άλλον ότι ξεκίνησα χορό. Ήμασταν στο αυτοκίνητο και μου λέει “τι έμαθα;”. Μου κόπηκαν τα πόδια. Κάθε όχι που μου έλεγε ήταν σαν να με έσπρωχνε», δήλωσε στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής όμως του επιφύλασσαν μία έκπληξη. Ο πατέρας του μίλησε ζωντανά στην εκπομπή γεγονός το οποίο τον συγκίνησε.

«Πάνο, να ξέρεις ότι τώρα με σταματάνε στον δρόμο και μου λένε “είσαι ο πατέρας του Πάνου!”. Αρχίζουν να ξεχνάνε εμένα και ξέρουν εσένα. Περιμένω να σε ακούσω να τραγουδάς το τραγούδι σε στίχους του εγγονού μου, αυτό θέλω. Το πρωί ήπιες το γάλα σου; Μπράβο το αγοράκι μου», του είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This