Διεθνείς σταρ του ποδοσφαίρου και «καυτές» παρουσίες της showbiz άρχισαν τις βουτιές

Ο Μοράτα της Γιουβέντους και η σύζυγός του μαγεύτηκαν από τη Σαντορίνη! «Σεισμός» Ιγγλέζου στην Ελούντα

Must Read

Αστέρια της μπάλας από το εξωτερικό και την Ελλάδα, σταρ των realities και «πειρασμοί» της πίστας σεργιανίζουν στα ελληνικά νησιά, θυμίζοντας ξέγνοιαστες στιγμές προ πανδημίας!

Πρώτος και καλύτερος ο Ιταλός φορ της Γιουβέντους Αλβαρο Μοράτα, που από την «κόλαση» των αεροδρομίων, εξαιτίας μιας παράλειψης σε ταξιδιωτικά έγγραφα, βρέθηκε με τη σύζυγό του Αλίς Καμπέλο στον παράδεισο της Σαντορίνης, απολαμβάνοντας ολιγοήμερες διακοπές στο πανέμορφο νησί!

Γεύμα με θέα την Καλντέρα

Αν και η πρώτη απόπειρα του ζευγαριού να ταξιδέψει στην Ελλάδα στέφθηκε με αποτυχία, ο σταρ της μπάλας και η καλλονή σύζυγός του δεν πτοήθηκαν από το… φιάσκο και κατάφεραν να βρεθούν στη Σαντορίνη, μη μπορώντας να κρύψουν τον έρωτά τους και τον ενθουσιασμό τους για το κυκλαδίτικο νησί!

Το ζεύγος Μοράτα στην πισίνα με φόντο το μαγικό γαλάζιο της Σαντορίνης

Μάλιστα, η Αλίς, με το που πάτησε το πόδι της στο νησί, άρχισε να ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram. «Παράδεισος, ένα από τα πιο όμορφα μέρη που έχω πάει με τον Μοράτα» έγραψε η Αλίς Καμπέλο στο Instagram, ενώ και ο Μοράτα, ο οποίος σύντομα θα πρέπει να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Ισπανίας για το Euro 2021, ήταν μες στην τρελή χαρά αφήνοντας πίσω την περιπέτεια που είχαν πριν φτάσουν στη Σαντορίνη!

Η εντυπωσιακή Αλίς Καμπέλο

Μια περιπέτεια που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα, όταν το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να γευτεί τις ελληνικές ομορφιές, όμως έμεινε με τις βαλίτσες στο χέρι, μια και η Καμπέλο δεν είχε συμπληρώσει τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται εν καιρώ πανδημίας, με αποτέλεσμα να μην τους επιτραπεί η επιβίβαση στην πτήση για Αθήνα.

Χαλαρώνει ο Τάντιτς

Μερικές… απλωτές πιο δίπλα στη Μύκονο ριλαξάρει με την παρέα του ο αρχηγός του Αγιαξ και της Εθνικής Σερβίας Ντούσαν Τάντιτς, ο οποίος εντοπίστηκε μαζί με την παρέα του απο την κάμερα του Mykonos Live TV στο 180 Sunset Bar! Μετά το φαγητό ο 33χρονος άσος της μπάλας σεργιάνισε στα Ματογιάννια, όπου απόλαυσε το ποτό του σε μπαρ περικυκλωμένος από αιθέριες υπάρξεις! Τα πρωταθλήματα όμως δεν έχουν τελειώσει στο εξωτερικό αλλά και στη χώρα μας, με τη Σούπερ Λιγκ να ρίχνει αυλαία. Ετσι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν είτε με τις οικογενειές τους είτε με τις συντρόφους τους!

Ο Τάντις απολαμβάνει το δείπνο του

Ο αρχηγός της ΑΕΚ Πέτρος Μάνταλος, μαζί με τον πρώην συμπαίκτη του στην «Ενωση» Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος υπερασπίζεται τα γκολπόστ της Σέλτικ, «ψήφισαν» μαζί με τις συντρόφους τους το νησί των ανέμων για τις διακοπές τους! Τα δύο ζευγάρια εντοπίστηκαν από το Mykonos Live TV στο beach bar restaurant Kuzina στον Ορνό, όπου έκαναν τις βουτιές τους και απόλαυσαν την ηλιοθεραπεία τους.

Μπάρκας και Μάνταλος στη Μύκονο

Στην κοσμοπολίτικη Μύκονο δεν έχουν καταφτάσει μόνο σταρ της μπάλας αλλά και σταρ των realities! Ο λόγος για τον γιο του Νάσου Γαλακτερού, Παύλο, που από τις εξωτικές παραλίες του Αγίου Δομινίκου και το «Survivor» εθεάθη στην παραλία του Ορνού, όχι μόνος του αλλά με παρέα γένους θηλυκού που θα.. συζητηθεί!

Οι καυτές Λιόλιου και Κώνστα με Γαλακτερό και Σκαμνάκη

Η τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου (η οποία μας απασχόλησε προ μηνών με αφορμή το ταξίδι της εν μέσω lockdown στο Ντουμπάι για να υποδεχτεί το 2021 μαζί με τον Πέτρο Κωστόπουλο και άλλους συμπατριώτες μας) μαζί με τη ραδιοφωνική παραγωγό Ελενα Κώνστα ήταν στην παρέα του Γαλακτερού στην παραλία του Ορνού, όπου οι δύο φίλες δεν σταμάτησαν τα παιχνίδια στην άμμο προσφέροντας «θέαμα» στους λουομένους! Στην παρέα τους ήταν και ο Νεκτάριος Σκαμνάκης, που τις φιλοξενεί στο νησί των ανέμων με το παρεάκι του πρώην «Survivor» να τα περνάει μούρλια!

Η Ιγγλέζου «κλέβει τη δόξα» από τη θέα στην Ελούντα

Και μια και ο λόγος για «Survivor», η Ασημίνα Ιγγλέζου μπορεί να μην είναι σε κάποιες απο τις παραλίες του νησιού, αλλά ακόμη και από εκεί που χαλαρώνει φροντίζει να μοιράζει εγκεφαλικά!

Η πρώην «Survivor» χαλαρώνει στο ξενοδοχείο της

Ο ξανθός πειρασμός «απέδρασε» στην Ελούντα και από το πολυτελές ξενοδοχείο όπου διαμένει απολαμβάνει το απέραντο γαλάζιο, «ξεδιπλώνοντας» την κορμάρα της!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This