«Λύγισε» η Έλενα Παπαρίζου: «Πήρα αρκετή κατηφόρα στην ψυχολογία μου» (video)

«Ουσιαστικά περνούσα μία κατάθλιψη.»

Must Read

Η Έλενα Παπαρίζου πριν 16 χρόνια έκανε όλη την Ελλάδα υπερήφανη, καθώς είχε βγει πρώτη στον διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι «Number One».

Φέτος μας θύμισε λίγο από εκείνες τις ένδοξες εποχές όταν η ίδια εμφανίστηκε στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού ερμηνεύοντας το ίδιο τραγούδι, με τον ίδιο καταπληκτικό τρόπο.

Ωστόσο αρκετό από το τηλεοπτικό κοινό που παρακολούθησε εκείνη την ημέρα τον 65ο διαγωνισμό της Eurovision, επικεντρώθηκε στην εξωτερική της εμφάνιση με εκείνη να δέχεται bullying από τα social media για τα κιλά της.

H αγαπημένη τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη χθες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» και αναφέρθηκε σε αυτό το γεγονός δίνοντας τη δική της αποστομωτική απάντηση.

«Δεν πειράζει. Να σου πω πως νιώθω; Στενοχωρήθηκα τόσο πολύ που χτες πήγα κι έφαγα ένα μπέργκερ. Δεν μπορώ να ασχοληθώ με αυτό. Είναι κρίμα να ασχολούμαστε με λάθος πράγματα στη ζωή μας . Χαίρομαι που η Ελλάδα έδωσε καλό αποτέλεσμα αυτό παίζει μεγαλύτερο ρόλο. Αλλά αν πάμε πίσω στο φιλοσοφικό σκέφτομαι “τι παίζει ρόλο στη ζωή μας;”. “Να έχουμε δίκιο ή να είμαστε ευγενικοί άνθρωποι;” Είναι σημαντικό να μην νιώθουμε κακία και να νιώθουμε καλοσύνη».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν εκείνη βίωσε την κατάθλιψη, όμως εκείνη άλλαξε την κοσμοθεωρία της και έγινε πιο δυνατή.

«Ένιωθα τεράστια μοναξιά παλιά. Δεν μπορούσε να καταλάβει κάποιος ότι όταν κατέβαινα από τη σκηνή και ότι μέχρι να πέσω για ύπνο ουσιαστικά περνούσα μία κατάθλιψη. Κατάφερα τα τελευταία χρόνια να κάνω τη μοναξιά μου μοναχικότητα.

Όταν έχασα τον πατέρα μου αναθεώρησα τη ζωή μου. Πήρα αρκετή κατηφόρα στην ψυχολογία μου τότε κι εκεί κατάλαβα πόσο εύθραυστη είμαι και πόσο ψεύτικα είναι όλα γιατί η πραγματικότητα είναι άλλη», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This