Έλενα Παπαρίζου: Δέχθηκε κακεντρεχή σχόλια για τα κιλά της μετά την εντυπωσιακή εμφάνισή της στην Eurovision (video)

«Μάθε όμως να ξεχωρίζεις την πλάκα από την προσβολή.»

Must Read

Από τις πιο όμορφες και συνάμα συγκινητικές στιγμές της φετινής Eurovision, ήταν η στιγμή που εμφανίστηκε η Έλενα Παπαρίζου και τραγούδησε μετά από 16 χρόνια το «Number One», το τραγούδι που κατέταξε πρώτη την χώρας μας κάνοντας υπερήφανους όλους τους Έλληνες.

Δυστυχώς όμως πολλοί από τους χρήστες του Twitter στάθηκαν στην εμφάνιση της, κάνοντας πικρόχολα σχόλια για τα κιλά της.

Η εκρηκτική pop star δέχθηκε bullying από τους επικριτές του πληκτρολογίου για τις καμπύλες της, που δεν κάνουν άλλο από το να βγάζουν την κακία τους, για κάθε τι που μοιάζει «διαφορετικό» στα δικά τους μάτια.

Πολλοί όμως ήταν κι εκείνοι που την αποθέωσαν όπως της αξίζει.

Το καλύτερο σχόλιο όμως το έκανε η χρήστης του Facebook, Anna Bitsani με μία μακροσκελή ανάρτηση, η οποία μάλιστα έκανε τον γύρω του διαδικτύου, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «ο κόσμος πρέπει να μάθει να ξεχωρίζεις την πλάκα από την προσβολή».

«Δεν είδα Eurovision χτες, αλλά μέσα σε όλα, είδα σήμερα πολλά σχόλια για τα κιλά της Παπαρίζου. Eίδαν μια κουκλάρα, καραsexy, ζουμερή, χαμογελαστή και με υγιέστατη όψη κοντά στα 40 της, με κάποια κιλά παραπάνω από όταν ήταν 20 και 25.

Και άρχισαν:

“Δεν θα βρίσκεις φόρεμα να σε χωρέσει”, “Συμπαράσταση στους χορευτές που την σήκωσαν” κτλ, Προσβολές από γυναίκες και άντρες.

Εάν δεις στους τοίχους τους εντωμεταξύ, ποστάρουν άρθρα από ψυχολογικά sites, αγγελίες για αδέσποτα και για αλληλεγγύη σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου να έχεις άποψη και κανένας δε μπορεί να στο στερήσει και ίσως σκέφτεσαι πως γίνομαι υπερβολική με το political correctness. Θα τιμωρήσουμε το χιούμορ και τον χαβαλέ; Όχι βέβαια.

Μάθε όμως να ξεχωρίζεις την πλάκα από την προσβολή.

Να το μάθεις εσύ και εγώ και όλοι μας.

Οι ισορροπημένοι άνθρωποι δεν έχουν την ανάγκη να επικρίνουν τους γύρω τους και δεν χειραγωγούν.

Αυτοί που θέλουν να προσβάλουν τους γύρω τους είναι οι δυστυχισμένοι άνθρωποι. Και θα τους αναγνωρίσεις αμέσως.

Είναι εκείνοι που μιλούν συνέχεια για τους άλλους.

Βρε παρατάτε μας.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This