Damiano David: «Ένιωσα προσωπικά προσβεβλημένος»

«Θέλουμε πολύ να ξαναέρθουμε στην Ελλάδα για να δώσουμε μια συναυλία στην υπέροχη χώρα σας»

Must Read

Το δικό του σχόλιο για όλα όσα συνέβησαν με το περιβόητο πλάνο κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας του τελικού, έκανε ο νικητής της Eurovision 2021Damiano David. Ο τραγουδιστής θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να ξεκαθαρίσει την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε εκείνο το βράδυ.

«Ένιωσα προσωπικά προσβεβλημένος, για αυτό και προσφέρθηκα από την πρώτη στιγμή να υποβληθώ σε τεστ ανίχνευσης ουσιών» είπε στο Πρώτο Θέμα. Μάλιστα, τόνισε πως από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε το συγκρότημα πως δεν έχει κάνει ποτέ χρήση ουσιών και είναι εναντίον των ναρκωτικών γενικότερα.

«Προφανώς και μας ενόχλησε το όλο θέμα που προέκυψε, επειδή θέλουμε ο κόσμος να μιλάει μόνο για την μουσική μας. Η καθαρή μας συνείδηση όμως μας έκανε να μην έχουμε καμία αμφιβολία. Δεν θα κάναμε ποτέ κάτι τέτοιο» επεσήμανε ο τραγουδιστής του ιταλικού ροκ συγκροτήματος Måneskin, που σήκωσε το βραβείο του διαγωνισμού τραγουδιού.

Τέλος, εξήγησε πως το συγκρότημα δεν αντιμετώπισε την Eurovision σαν αγώνα ούτε τους άλλους διαγωνιζόμενους ως ανταγωνιστές και συμπλήρωσε πως τους αρέσε πολύ η Ουκρανία, η Φινλανδία και το Βέλγιο. «Έχουμε έρθει στην Ελλάδα μόνο για διακοπές μέχρι στιγμής αλλά θέλουμε πολύ να ξαναέρθουμε για να δώσουμε μια συναυλία στην υπέροχη χώρα σας» κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This