Λύγισε on air η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν έπρεπε να μου το κάνετε αυτό» (video)

Δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυά της από την συγκίνηση.

Must Read

Μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή μέρα είναι σήμερα για την Σταματίνα Τσιμτσιλή, καθώς έχει γενέθλια.

Η 39χρονη παρουσιάστρια μπαίνοντας στο πλατό της εκπομπής «Happy Day» δέχθηκε μία έκπληξη από τους συμπαρουσιαστές της, οι οποίοι είχαν στολίσει τον χώρο με μπαλόνια και με μία τούρτα υπερπαραγωγή.

«Να πω ότι δεν το περίμενα, ότι δεν το ήξερα και ότι δεν το ήθελα; Θα πω ψέματα» είπε αρχικά η παρουσιάστρια και πρόσθεσε:

«Έχει ξεκινήσει η μέρα πολύ γλυκά. Με πήρε η μαμά μου πριν από λίγη ώρα και μου είπε ότι εδώ και λίγες ώρες τέτοια μέρα σε είχα στην αγκαλιά μου. Και τώρα έκλεισα το τηλέφωνο και με τα παιδιά μου. Με πήραν τηλέφωνο και μου έδωσαν τις ευχές τους διαδικτυακά».

Οι εκπλήξεις και οι ευχές όμως δεν τελείωσαν εκεί, καθώς οι συνεργάτες της είχαν ετοιμάσει ακόμη μία. Συγκεκριμένα είχαν ετοιμάσει ένα βίντεο, μέσα από το οποίο εμφανίστηκε ο γιος της, γυρισμένος πλάτη, να της εύχεται με τον πιο γλυκό τρόπο Χρόνια Πολλά.

Δείτε επίσης: Έξαλλη η Τσιμτσιλή με τον εμβολιασμό των παιδιών: «Βγες να πείσεις τους υγειονομικούς που δεν το έχουν κάνει και άσε τα παιδάκια» (video)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ούσα συγκινημένη, έκανε τον απολογισμό της και είπε στους συνεργάτες της: «Σκεφτόμουν πόσο γρήγορα περνούν τα χρόνια. Τα γενέθλια είναι σαν μια προσωπική Πρωτοχρονιά, ο καθένας είναι σαν να μηδενίζει, να ξανά ξεκινά, να θέτει στόχους, να κάνει την αυτοκριτική του και μια ανασκόπηση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This