Εντυπωσιακή αλλαγή για την Λάουρα Νάργες! Έχασε 13 κιλά σε μόλις 1,5 μήνα (video)

«Με κράζουν επειδή έχω λίγα παραπάνω κιλά»

Must Read

Η Λάουρα Νάργες έχει δεχθεί «πόλεμο», κυρίως από τα social media, λόγω των κιλών της. Η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε αναφερθεί στην εξωτερική της εμφάνιση, αποκαλύπτοντας ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει τα πρότυπα της τηλεόρασης.

Ωστόσο η γνωστή παρουσιάστρια έκανε την αλλαγή και άκρως ανανεωμένη μίλησε στην κάμερά της εκπομπής «Πρωινό» για τα κιλά που έχασε μέσα σε μόνο ενάμιση μήνα.

«Έχασα 13 κιλά σε 1,5 μήνα και τώρα με τη γυμναστική κάνουμε συντήρηση και γράμμωση. Δεν ήταν σκοπός να αδυνατίσω για να κάνω χαρούμενους τους άλλους που με κράζουν επειδή έχω λίγα παραπάνω κιλά. Δεν αισθανόμουν καλά με τον οργανισμό μου, είχα δύσκολο ύπνο.

Έχω  φάει πολύ πόλεμο ειδικά από τη στιγμή που μπήκαμε στα σπίτια των τηλεθεατών με το Survivor  και εκεί ξεκίνησε πολύ έντονα αυτή η ιστορία “α, είναι χοντρή η Λάουρα”. Φοράω μίντιουμ παντελόνι. Γι’ αυτό είχα ξεσπάσει στα social media ότι είναι δικό μου το κορμί και αν θέλω να φάω παραπάνω θα το κάνω. Το έκανα και το απολάμβανα.

Μου είχαν πει να χάσω κιλά για να είμαι στην τηλεόραση. Γιατί να έχεις παραπάνω κιλά, γιατί να μην είσαι ξανθιά;», είπε αρχικά στην δημοσιογράφο της εκπομπής.

Η Λάουρα Νάργες παλαιότερα έχει δηλώσει πως η πιο δύσκολη συνεργασία που είχε ποτέ ήταν με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, όταν παρουσίαζαν μαζί στο παρελθόν την εκπομπή «Πρωινό». Η παρουσιάστρια θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση έδωσε την δική της απάντηση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να κάνω μια κουβέντα με τη Φαίη και τον Γιώργο. Ήταν τότε μια πολύ δύσκολη χρονιά για μένα αρχικά γιατί είχα χάσει τον μπαμπά μου. Στην πρεμιέρα έμαθα ότι έπαθε εγκεφαλικό. Η χρονιά είχε ξεκινήσει πολύ στραβά. Ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη και σωματικά και ψυχολογικά».

Στην συνέχεια αποκάλυψε ότι στα ξεκινήματα της καριέρας της είχε δεχθεί σκληρή κριτική.

«Είχα διαβάσει μια κριτική -ήμουν μικρή στα 19- που μου έγραφαν “που δεν ξέρει Ελληνικά, σήκω φύγε στη Γερμανία να φας τα μπρέτσελ σου”. Γιατί να το λες αυτό και γιατί σε κάποιον που ξεκινάει τώρα;», τόνισε.

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή δήλωσε: «Είμαι 2,5 χρόνια μόνη. Δεν ήξερα πώς είναι να είσαι single. Για 10-11-12 χρόνια ήμουν από τη μία σχέση στην άλλη. Είμαι σχεσάκιας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This