Πασχάλης: «Δεν βγήκε κανένας τραγουδιστής να με μιμηθεί! Το έχω παράπονο» (video)

«Με έχουν πληγώσει πολύ κάποιοι».

Must Read

Η καριέρα του ξεκινά από πολύ μικρή ηλικία με το συγκρότημα των Olympians, ενώ αργότερα ακολούθησε σόλο καριέρα.

Ο λόγος για τον Πασχάλη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Love it» για τον μουσικό συγκρότημα του οποίου ήταν μέλος. Αρχικά όμως εξέφρασε το μεγάλο παράπονο που έχει όλα αυτά τα χρόνια.

«Τόσα χρόνια που είμαι στον χώρο δεν βγήκε κανένας τραγουδιστής να με μιμηθεί. Το έχω παράπονο», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής. 

Αναφορικά με τις φήμες που θέλανε να έχει βγάλει πολλά χρήματα όταν βρισκόταν στο peak της καριέρας του, δήλωσε: «Δεν ισχύει το ότι βγάλαμε πολλά χρήματα. Εκείνη την εποχή όποιες δραχμές κι αν εισπράτταμε μοιράζονταν δια του πέντε, γιατί ήμασταν συγκρότημα. Διαχειρίστηκα καλά τα χρήματα από αυτήν τη δουλειά που έκανα και κάνω. Δεν είμαι σπάταλος και δεν έχω χούγια που να απαιτούν να χαλάς χρήματα».

Στην συνέχεια αποκάλυψε ποια ήταν η ακραία ένδειξη θαυμασμού που είχε βιώσει ποτέ από γυναίκα.

«Μια γυναίκα μου είχε πάρει τη γραβάτα από τον λαιμό. Έπαιρνα χιλιάδες μηνύματα από θαυμάστριες. Αν ήταν ερωτικά δεν απαντούσα. Έστελνα μόνο σε εκείνους που μου έλεγαν “σας θαυμάζουμε και θέλουμε ένα αυτόγραφο”», είπε χαρακτηριστικά.

Το 1977 συμμετέχει στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision μαζί με τους Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Μαριάννα Τόλη και Μπέσσυ Αργυράκη, κερδίζοντας για την Ελλάδα την 5η θέση με το τραγούδι «Μάθημα Σολφέζ».

«Μετά από τόσα χρόνια γιατί δεν πήραμε την πρωτιά και πήραμε την πέμπτη θέση θα πω ότι έφταιγε η τελική εμφάνιση που δεν ήταν όλα τέλεια», είπε για το γεγονός που δεν κατέκτησαν την πρώτη θέση στον μουσικό διαγωνισμό.

 

Ο Πασχάλης στην αρχή της δεκαετίας του 1990 είχε κάνει ντουέτο με την κόρη του Ζήνα και ερμήνευσαν την τότε επιτυχία «καταπληκτικοί». Ο πετυχημένος τραγουδιστής αποκάλυψε πως ετοιμάζουν μία νέα συνεργασία.

Τέλος, αναφέρθηκε στην περίοδο που είχε μπει στο στόχαστρο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με έχουν πληγώσει πολύ κάποιοι. Όχι δημοσιογράφοι. Περαστικοί από τον χώρο»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This