Καταπέλτης η Κλέλια Ρένεση: «Πόσα χρόνια απύθμενος σκοταδισμός με σημαία την ανημποριά τους»

«Ό,τι θέλει θα γράψει ο Μιθριδάτης και καλή σας χώνεψη»

Must Read

Πυρά δέχεται ο Μιθριδάτης για το νέο του τραγούδι «Για να μην τα χρωστάω», το οποίο έχει προκαλέσει αντιδράσεις λόγω του πολιτικού του στίχου.

Δείτε επίσης: Οργή στο Μαξίμου για το τραγούδι του Μιθριδάτη

Ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που δείχνουν τη στήριξή τους στο πρώην μέλος του συγκροτήματος Ημισκούμπρια. Ανάμεσά τους είναι ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος ο οποίος χαρακτηρίζει το τραγούδι «υψηλής αισθητικής και καλλιτεχνικής αξίας».

Την ίδια άποψη όμως φαίνεται πως έχει και η Κλέλια Ρένεση, η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, υπερασπίστηκε σθεναρά τον εν λόγω τραγουδιστή, για τον πόλεμο που δέχεται εξαιτίας του συγκεκριμένου τραγουδιού.

Δείτε επίσης: Ψωμί, ελιά και… Covid-19

«Ο καλλιτέχνης για να εκφραστεί δεν χρειάζεται να περάσει από καμιά κοινωνική λογοκρισία, ούτε να αναζητήσει την ταυτότητα του παρελθόντος. Δεν ανήκει ούτε στο χθες ούτε στο αύριο ούτε στις προσδοκίες του κοινού. Ανήκει μόνο στη στιγμή αυτή που ο ουρανός σκύβει από πάνω του και τον αγκαλιάζει.

Κανείς δεν σας χρωστάει εξήγηση για τίποτα και πάρτε το χαμπάρι. Οι πένες στο τραπέζι, το χαρτί λευκό και το όνειρο στη γωνία να σιγοβράζει.

Πόσο μικρός είναι ο μπόμπος που ψάχνει ένα ένα τα στιχάκια του Μιθριδάτη για να βρει ένα “ατόπημα” που θα τον δικαιώσει στη δική του πλάνη, πόσο αφελής είναι αυτός που κρίνει τις πολιτικές απόψεις μου με γνώμονα το μέγεθος του σουτιέν μου και τα ρούχα των ρόλων μου, πόσα χρόνια απύθμενος σκοταδισμός με σημαία την ανημποριά τους.

Τα πόδια σας σέρνονται έξω από τις πόρτες της ζωής και εκλιπαρούν για μια σταλίτσα διψασμένα. Το σθένος σας αρκείται σε δυο αράδες άνανδρου σχολιασμού καθώς τρώτε τα νύχια σας και τα σωθικά σας.

Και για να τελειώνουμε με τα λιγούρια:

Για να καταφέρεις να βγεις μπροστά και να αρθρώσεις λόγο που θα ακουστεί, έχεις πληγιάσει πόδια, έχεις κοπεί στα τρία και έχεις ξαναενωθεί. Και ξέρεις πώς είναι να σε χτυπάει στα μούτρα ο βοριάς.

Ό,τι θέλει θα γράψει ο Μιθριδάτης και καλή σας χώνεψη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This