Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είμαι παραδοσιακή γυναίκα όσον αφορά τον γάμο» (video)

Η Queen Dina θα παρουσιάσει και επίσημα το «Αγρότης μόνος ψάχνει»!

Must Read

Ολοένα και κάλπαζαν οι φήμες ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα παρουσιάσει το νέο reality του ΣΚΑΙ «Αγρότης μόνος ψάχνει», γεγονός όμως το οποίο δεν είχε επιβεβαιώσει η παρουσιάστρια.

Ωστόσο σήμερα που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι», ανακοίνωσε και επίσημα ότι δεν θα είναι είναι η αγρότισσα αλλά θα ντύνεται ανάλογα της περίστασης.

«Κατ’ αρχάς δεν έχω πει στον κόσμο, ότι θα ξεκινήσω στον Αγρότη. Ήρθα να παρουσιάσω και κάτι, έτσι για αλλαγή. Την άλλη μου πλευρά την είδατε στο Survivor», είπε αρχικά ο Queen Dina και πρόσθεσε: «Μου έχει λείψει η επαφή με τον κόσμο. Είναι ένα διαφορετικό κόνσεπτ από αυτά που με έχει συνηθίσει ο κόσμος. Ο Αγρότης θα ξεκινήσει στις αρχές του Φθινοπώρου. Τα γυρίσματα ξεκινούν τέλη Ιουνίου. Το κάστινγκ στους αγρότες γίνεται τώρα και είναι πολύ ωραία παιδιά και ενδιαφέροντα. Στο κάστινγκ δεν πάω, δεν έχω επαφή. Τα βλέπω τα παιδιά. Καλούμαι να τα ζευγαρώσω».

Στην ερώτηση αν θα προχωρήσει στο επόμενο βήμα με τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, απάντησε:

«Να παντρευτώ τώρα; Τον Ιούλιο, Αύγουστο δηλαδή; Δεν προλαβαίνω. Είμαι παραδοσιακή γυναίκα για τον γάμο. Δεν έχει γίνει πρόταση γάμου, δεν μου έχει κάνει κάτι τέτοιο ο Βασίλης. Όλα στην ώρα τους. Περάσαμε ένα διάστημα πολύ όμορφο, παρόλα αυτά η συντροφικότητα και η συμβίωση ήταν κάτι που μας έδεσε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This