Τετάρτη 4/8/2021

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 4 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Σκεφτείτε με μεγαλύτερη διαύγεια το πώς και το γιατί κάθε ενέργειάς σας. Μην αφήσετε άτομα του περιβάλλοντός σας να ανακατευτούν με δική τους πρωτοβουλία στα μελλοντικά σας σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ: Κρατήστε την ενέργειά σας αμείωτη και μην επιτρέψετε να σας την απορροφήσουν. Πάρτε θέση και αποφάσεις, για να σημειωθούν εξελίξεις στις συνεργασίες και στον συναισθηματικό τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα είναι ιδανική για διαπραγματεύσεις, συζητήσεις, μετακινήσεις και νέες δραστηριότητες. Αποφάσεις που θα πάρετε τώρα θα έχουν ισχύ για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπάρξουν μικρές καθυστερήσεις στον συναισθηματικό τομέα και κάποια ένταση στον εργασιακό χώρο, καθώς ορισμένοι συνεργάτες σας θα σας δυσκολέψουν αρκετά.

ΛΕΩΝ: Η μέρα θα είναι γεμάτη με πληθώρα περιστατικών γύρω από τις επαγγελματικές και τις οικογενειακές σας σχέσεις. Κάποια από αυτά θα σας αγγίξουν και άλλα θα σας αφήσουν αδιάφορους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε προτεραιότητα στις οικογενειακές υποθέσεις, ρυθμίζοντας παράλληλα κάποιες σοβαρές εκκρεμότητες που έχετε και σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα και τους επιμέρους διακανονισμούς σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι συναναστροφές σας θα παίξουν ουσιαστικό ρόλο στη ζωή σας και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι ώστε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι συζητήσεις, οι μετακινήσεις, οι διαπραγματεύσεις και οι νέες δραστηριότητές σας θα σας ωθήσουν να πάρετε αποφάσεις που θα έχουν ισχύ για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα σας βγάλουν από αδιέξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε να πιέσετε ή να αγνοήσετε συνεργάτες σας, γιατί θα μπλοκάρετε τα σχέδιά σας. Οπλιστείτε με θάρρος και υπομονή, για να αντέξετε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εξελίξεις στις συνεργασίες και τις σχέσεις σας θα είναι ραγδαίες και σημαντικές. Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας και εκμεταλλευτείτε και την παραμικρή ευκαιρία που θα σας δοθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην κάνετε τίποτε ριψοκίνδυνο στον συναισθηματικό ή τον οικονομικό τομέα, αλλά προσπαθήστε να προστατεύσετε τόσο τα συμφέροντα όσο και την υγεία σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η διάθεσή σας θα επηρεαστεί από εξωτερικούς παράγοντες και ορισμένες αντιξοότητες θα προκαλέσουν φόβο ή πανικό. Πρέπει να μείνετε ψύχραιμοι και να μη βιαστείτε να αντιδράσετε.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ