Τα πρώτα λόγια του Τριαντάφυλλου μετά την αποχώρησή του από το Survivor (video)

Κουρεύτηκε και ξυρίστηκε!

Must Read

O Τριαντάφυλλος μετά από έντεκα φορές συνεχόμενες που βγήκε προτεινόμενος προς αποχώρηση, είδε την πόρτα της εξόδου την περασμένη Τετάρτη.

Ο γνωστός τραγουδιστής ωστόσο βγήκε περισσότερο κερδισμένος παρά χαμένος, αφού επιστρέφει στα πάτρια εδάφη με το αστρονομικό ποσό των 143.000 ευρώ.

O ερμηνευτής που έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό κυρίως λόγω του χαρακτήρα του, επιστρέφει στην Ελλάδα ανανεωμένος.

O ίδιος έχοντας κουρευτεί και ξυριστεί, λίγο πριν φτάσει, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ένα βίντεο όπου ενημέρωνε τους διαδικτυακούς του φίλους για την επιστροφή του

«Μετά από μισό χρόνο πήρα το κινητό στα χέρια μου και σας μιλάω. Δεν ξέρω τι γίνεται στην Ελλάδα μας. Δεν ξέρω τίποτα. Πήγα ξυρίστηκα και κουρεύτηκα και αύριο (σ.σ. Δευτέρα) 4 και 10 θα είμαι στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Εύχομαι να με αγαπάτε και να με θέλετε», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This