Έξαλλη η Φαίη Σκορδά: «Έχουν φωτογραφίες που κλαίω και μπλέκουν το όνομά μου» (video)

Ξέσπασε η παρουσιάστρια για τις απάτες με χάπια αδυνατίσματος και προειδοποιεί του τηλεθεατές της

Must Read

Η Φαίη Σκορδά αλλά και άλλες διάσημες περσόνες της ελληνικής showbiz πέφτουν κατά καιρούς θύματα απάτης του διαδικτύου καθώς κάποιες εταιρίες χρησιμοποιούν ψευδείς δηλώσεις τους με τις οποίες τάχα διαφημίζουν προϊόντα αδυνατίσματος. Οι εταιρίες αυτές χρησιμοποιούν φωτογραφίες και ονόματα γνωστών γυναικείων προσώπων της τηλεόρασης με στόχο να εξαπατήσουν και να πουλήσουν σκευάσματα που υποτίθεται κάνουν θαύματα και σμιλεύουν το κορμί.

Με αφορμή μια συνέντευξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην οποία μίλησε για τη μάχη του με τα κιλά, η Φαίη Σκορδά προκειμένου να εφιστήσει την προσοχή των τηλεθεατών, τόνισε ότι η ίδια δεν έχει καμία σχέση με αυτά τα προϊόντα και όσοι χρησιμοποιούν το όνομα και το πρόσωπό της, το κάνουν παράνομα:

«Συνεχίζουν να μπλέκουν το όνομα μου σε τέτοια θέματα. Δεν έχω ποτέ μα ποτέ πάρει χάπια, ροφήματα που χάνουν κιλά. Ποτέ! Δεν έχω κάνει καμία συνεργασία! Απλώς κάποιοι επιτήδειοι μένουν σε αυτό, επειδή είχα πάρει πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη και τα έχασα. Μου στέλνουν πολλοί μηνύματα και σε όλους απαντώ ότι είναι απάτη. Να προσέχετε όλα αυτά τα σκευάσματα. Έχουν φωτογραφίες που κλαίω από διάφορες εκπομπές, συνεντεύξεις που δεν έχω δώσει ποτέ. Εάν κάτι ισχύει θα το ακούσετε από την εκπομπή εδώ στον ANT1 ή μέσα από τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram. Όλα τα άλλα είναι απλώς επιτήδειοι που θέλουν να σας κλέψουν τα λεφτά και ίσως να κάνουν κακό στην υγεία σας» δήλωσε η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This