Σάββατο 19/6/2021

Ελένη Κοκκίδου: «Έχασα 30-35 κιλά! Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνανε καλά ξεσπούσα στο φαγητό» (video)

Γιατί δεν θα μπορούσε να είμαι με έναν άντρα σαν τον «Μηνά»;

Η Ελένη Κοκκίδου είναι μία καταξιωμένη ηθοποιός κυρίως του θεάτρου και του κινηματογράφου, ωστόσο έγινε ευρύτερα γνωστή αλλά και αγαπητή, μέσα από πετυχημένη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», όπου υποδύεται την σύζυγο του Αντώνη Αντωνίου.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2Νnight Show», η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή αποκαλύπτοντας πως είχε φτάσει πολύ κοντά στα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο η ίδια δεν παντρεύτηκε ποτέ.

«Ήταν να παντρευτώ αλλά τελικά δεν ευοδώθηκε. Αγαπώ πάρα πολύ τα παιδιά αλλά δεν με στεναχωρεί που δεν έχω, έχω μάθει να ζω έτσι και όταν τα συναντώ μέσα από τον αδελφό μου και μέσα από τους φίλους μου τα χαίρομαι πάρα πολύ» είπε χαρακτηριστικά, ενώ παραδέχτηκε: «ο έρωτας έπαιξε ρόλο στη ζωή μου και ακόμα παίζει. Δεν τελειώνει αυτό, είναι “χούι”, φεύγει αφού σε θάψουν. Κοιτάζω με έρωτα τα ζώα, τη δουλειά μου. Μου αρέσει περισσότερο να αγαπάω από το να με αγαπάνε. Δεν μίσησα ποτέ και δεν τσακώθηκα ποτέ. Μου φαίνεται αστείο».

Η τηλεοπτική «Βουλίτσα» μιλώντας σήμερα στην κάμερά της εκπομπής «Πρωινό», αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας και πώς αυτή την επηρέασε στην καθημερινότητά της, δεδομένου ότι εργαζόταν για την πετυχημένη σειρά του Alpha.

«Η δεύτερη καραντίνα ήταν δύσκολη. Εγώ έχασα 30-35 κιλά. Έκανα διατροφή σε γιατρό. Δεν το χρειαζόμουν πια αυτό το βάρος και είπα θα το πετάξω. Η σχέση με το φαγητό είναι συναισθηματική. Σου δίνει όπλα να αντέξεις. Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνανε καλά ξεσπούσα στο φαγητό», δήλωσε στην δημοσιογράφο της εκπομπής.

Στην συνέχεια αποκάλυψε πως η «Μουρμούρα» θα συνεχιστεί και του χρόνου. Στην ερώτηση αν θα μπορούσε να έχει σχέση με έναν άντρα σαν το τηλεοπτικό της ταίρι τον Μηνά, η ίδια απάντησε αρνητικά και εξήγησέ τον λόγο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μου αρέσουν οι πιο ανήσυχοι άνθρωποι, οι πιο ριψοκίνδυνοι. Ο Μηνάς είναι πολύ συντηρητικός, είναι άνθρωπος του σπιτιού, είναι πολύ κλασικός πατέρας και σύζυγος»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ