Δευτέρα 14/6/2021

Vestese: To νέο eco friendly αθλητικό brand που ήρθε για να μείνει!

Με μια ομάδα που αποτελείται από επαγγελματίες αθλητές με πολύχρονη εμπειρία και ενασχόληση στον χώρου του αθλητισμού δημιουργήθηκε το brand που ακούει στο όνομα Vestese.

Τα ρούχα της Vestese είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ωστε να  είναι άνετα και να επιτρέπουν στο σώμα να αναπνέει κάτω από τις πιο δύσκολες συνθηκες.

Με σχέδια εμπνευσμένα μέσα από τις απαιτησεις του σύγχρονου αθλητισμού καθώς και την έντονη περιβαλλοντική συνείδηση της εταιρίας, η Vestese σχεδίασε ρούχα που θα πρέπει να βρίσκονται στην ντουλάπα του κάθε αθλητη κ αθλήτριας που σεβεται τον εαυτό και θέλει να προπονείται στις πιο έντονες συνθηκες, έχοντας πάντα μία εμφάνιση που δεν θα μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Για την δημιουργία των ρούχων χρησιμοποιούνται υφάσματα και υλικά υψηλής ποιότητας τα οποία  συγκεντρώνονται στην Ελλάδα οπου και γίνεται η παραγωγή του τελικού προϊόντος τηρώντας πάντα τις υψηλότερες προδιαγραφές κατασκευής.

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τις πρώτες φωτογραφίες από την athleisure συλλογή και ακολουθώντας το ρητό “μία εικόνα, χίλιες λέξεις” ας αφήσουμε τις εικόνες να μιλήσουν από μόνες τους…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ