Vestese: To νέο eco friendly αθλητικό brand που ήρθε για να μείνει!

Must Read

Με μια ομάδα που αποτελείται από επαγγελματίες αθλητές με πολύχρονη εμπειρία και ενασχόληση στον χώρου του αθλητισμού δημιουργήθηκε το brand που ακούει στο όνομα Vestese.

Τα ρούχα της Vestese είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ωστε να  είναι άνετα και να επιτρέπουν στο σώμα να αναπνέει κάτω από τις πιο δύσκολες συνθηκες.

Με σχέδια εμπνευσμένα μέσα από τις απαιτησεις του σύγχρονου αθλητισμού καθώς και την έντονη περιβαλλοντική συνείδηση της εταιρίας, η Vestese σχεδίασε ρούχα που θα πρέπει να βρίσκονται στην ντουλάπα του κάθε αθλητη κ αθλήτριας που σεβεται τον εαυτό και θέλει να προπονείται στις πιο έντονες συνθηκες, έχοντας πάντα μία εμφάνιση που δεν θα μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Για την δημιουργία των ρούχων χρησιμοποιούνται υφάσματα και υλικά υψηλής ποιότητας τα οποία  συγκεντρώνονται στην Ελλάδα οπου και γίνεται η παραγωγή του τελικού προϊόντος τηρώντας πάντα τις υψηλότερες προδιαγραφές κατασκευής.

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τις πρώτες φωτογραφίες από την athleisure συλλογή και ακολουθώντας το ρητό “μία εικόνα, χίλιες λέξεις” ας αφήσουμε τις εικόνες να μιλήσουν από μόνες τους…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This