Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης στην κόρη τους (video)

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε το όνομα του μωρού!

Must Read

Λίγες μέρες έχουν περάσει από την ημέρα που η Μαρία Ηλιάκη γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η γνωστή παρουσιάστρια με το σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη χαίρονται το νέο μέλος της οικογένειάς τους στην μόνιμη πλέον κατοικία τους στη Ζυρίχη.

Η Μαρία Ηλιάκη μαζί με τον αγαπημένο της γυναικολόγο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

 

Για την διαδικασία του τοκετού, τα συναισθήματά της μετά τη γέννηση της κορούλας της αλλά και για το όνομα που θα της δώσουν, μίλησε η Μαρία Ηλιάκη στο περιοδικό OK

«Μια διαδικασία τοκετού δεν μπορεί να είναι εύκολη. Όταν σου συμβαίνει πρώτη φορά είναι πολύ μεγάλες οι αγωνίες και τα άγχη. Ήμουν όμως σε σίγουρα χέρια. Πρώτον γιατί ήταν ο Στέλιος δίπλα μου, που είναι γιατρός, οπότε δεν ανησυχούσα για το χειρουργείο. Δεν θυμάμαι την πρώτη ημέρα στο χειρουργείο. Ούτε πως πήγα στο δωμάτιο, ούτε αν κοιμήθηκα, ούτε πότε την πρωτοθήλασα, είναι όλα θολά από την πρώτη ημέρα. Θυμάμαι μόνο τη στιγμή που μου την έδωσαν πρώτη φορά να την κρατήσω.

Εγώ δεν ήμουν από τις γυναίκες που θα ονειρεύονταν πώς θα είναι η ζωή με το μωρό. Είχα μια εγκυμοσύνη με πολλές πρακτικές δυσκολίες, με σοβαρές ναυτίες, οπότε δεν ήμουν από εκείνες που χάζευαν την κοιλιά τους και έκαναν όνειρα. Ήθελα να γεννήσω, να τη δω και να σιγουρευτώ ότι είναι καλά. Τώρα αυτό που ζούμε στο σπίτι είναι ίσως και καλύτερο από αυτό που θα τολμούσα να έχω φανταστεί. Είναι ένα μικρό πλασματάκι που είναι δικό μου. Τη βλέπω και τρελαίνομαι. Τη μικρή θα την πούμε Κατερίνα, όπως λένε τη μαμά του Στέλιου», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε το απόσπασμα που πρόβαλε η εκπομπή «Ευτυχείτε»:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This