Δευτέρα 2/8/2021

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 14 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Αναπληρώστε τις γνώσεις που σας λείπουν και δεν θα βγείτε χαμένοι. Μην αφήνετε τη δουλειά να σας απορροφά και μην ξεχνάτε τη διασκέδαση και τον έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ: Καθώς δεν θα λείψουν οι αιτίες που θα ανατρέψουν λεπτές ισορροπίες, απαιτείται από πλευράς σας να διατηρήσετε την αντικειμενικότητα και την ψυχραιμία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ισως στην προσπάθειά σας να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες να συμπεριφέρεστε αλλοπρόσαλλα, γι’ αυτό χαλιναγωγήστε όσο μπορείτε τις ακραίες αντιδράσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μέρα είναι κατάλληλη για να διαμορφώσετε τους στόχους σας και να προετοιμαστείτε για τα νέα σας βήματα.

ΛΕΩΝ: Ο ρεαλισμός στα προσωπικά σας θέματα είναι προτιμότερος, ώστε να μην παίρνετε λάθος αποφάσεις και να μην αφήνετε εκκρεμότητες να καθυστερούν την πρόοδό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Υπερασπίστε τα πιστεύω σας και προχωρήστε σε γόνιμες διαπραγματεύσεις. Σας συμφέρει να κλείσετε εκκρεμότητες. Οπου βλέπετε ότι υπάρχει ασυνεννοησία αλλάξτε πολιτική.

ΖΥΓΟΣ: Ισως ανακαλύψετε ότι θα αλλάξουν πολλά στον τρόπο ζωής σας αλλά και στα όνειρα που έχετε για το μέλλον. Τολμήστε να εφαρμόσετε νέες, πρωτοποριακές ιδέες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από το να ελπίζετε σε ανέφικτα πράγματα, προτιμήστε να διοχετεύσετε την ενεργητικότητά σας σε τομείς στους οποίους θα λάμψετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συζητήστε, προτείνετε, απορρίψτε ή αποδεχτείτε ιδέες σε συναντήσεις και επαφές με τους συνεργάτες σας. Αντιμετωπίστε με τόλμη και θάρρος επαγγελματικά ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διευρύνετε τον κύκλο σας, καθώς οι σωστές διασυνδέσεις παίζουν σπουδαίο ρόλο, και διαφημίστε την ποιότητα που προσφέρετε στη δουλειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επιμένετε να πιέζετε καταστάσεις στον εργασιακό σας χώρο, γιατί θα περιπλέξετε ακόμα πιο πολύ τα πράγματα, χωρίς να καταφέρετε τίποτα.

ΙΧΘΥΕΣ: Εάν θέλετε πραγματικά να κάνετε σωστές και κερδοφόρες κινήσεις στον επαγγελματικό σας τομέα, πρέπει να είστε οργανωτικοί και μεθοδικοί.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ