Ο Ντάφυ στο νυχτοκάματο με Γαρμπή-Σχοινά μετά τα «χρυσά μεροκάματα» στον Αγιο Δομίνικο (video)

Περιζήτητος!

Must Read

Το «Survivor» φαίνεται ότι ευνόησε ιδιαίτερα τους παίκτες και δη τον Ντάφυ, που είναι περιζήτητος αυτή τη στιγμή στα μπουζούκια!

Ο Τριαντάφυλλος ακόμη δεν έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο και θα βρεθεί ή στο Κέντρο Αθηνών ή στο Estate! Να σημειωθεί ότι εδώ και μία εβδομάδα υπήρξαν φήμες ότι θα είναι στο πλευρό του εκρηκτικού διδύμου Αννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή, αλλά η πρώτη λέγεται ότι έβαλε βέτο για τον Ντάφυ. Η επιστροφή της τον χειμώνα θα έχει να κάνει μόνο με τη Δέσποινα Βανδή και την καλλιτεχνική τους συνύπαρξη, μετά την ιστορική στιγμή τους στο «Just the 2 of Us».

Ετσι o Ντάφυ θα είναι ή στο Κέντρο Αθηνών ή στο Estate μαζί με την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά. Ο καλλιτέχνης αποκάλυψε μπροστά στις κάμερες τη νέα σελίδα στην καριέρα του: «Τα έχουμε βρει σε όλα με τον επιχειρηματία Γιάννη Τσακουμάκο και θα είμαι στο Κέντρο Αθηνών ή στο Estate, αλλά δεν ξέρω με ποιον μαζί. Δεν έχω καβαλήσει κανένα καλάμι και δεν ήρθα να το παίξω κάπως. Είμαι χαρούμενος, γιατί με τον κύριο Τσακουμάκο ταιριάζουμε σε πολλά. Αυτή τη στιγμή είμαι σε στούντιο για να ακούσω τραγούδια και θα είναι μεγάλη έκπληξη με αυτόν που θα κάνω το νέο μου τραγούδι. Θα είμαι και στη διοργάνωση των MAD, όπου θα τραγουδήσω με τους Alcatrash το “Σπάω τα ρολόγια” με καινούργιους ήχους»!

https://streamable.com/2702rk

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This