«Μυρσίνη Σεβαστού» από μελάνι! Φαν της Διδασκάλου την έκανε tattoo

Την αποθέωσε για τον ρόλο της στην παράσταση «Η πόρνη από πάνω»

Must Read

Τη «χτύπησε» στο χέρι του με ανεξίτηλο μελάνι! Πού να το φανταζόταν η Κατερίνα Διδασκάλου ότι θα έβλεπε τον εαυτό της τατουάζ πάνω στο δέρμα φανατικού θαυμαστή της! Κι όμως, το είδε και αυτό η τηλεοπτική Μυρσίνη Σεβαστού της δημοφιλούς σειράς «Αγριες Μέλισσες».

Κι όχι μόνο το είδε, αλλά το πόσταρε κιόλας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να το δουν και οι περίπου 77.000 άνθρωποι που την ακολουθούν.

Οπως φαίνεται, πάντως, και στη σχετική φωτογραφία που κοινοποίησε η ηθοποιός, το θέμα του τατουάζ του φαν της δεν προέρχεται από την ηρωίδα της στο σίριαλ εποχής του ΑΝΤ1, αλλά από την παράσταση «Η πόρνη από πάνω», τον θεατρικό μονόλογο του Αντώνη Τσιπιανίτη, με τον οποίο γνώρισε επίσης μεγάλη επιτυχία. Σε αυτόν δίνει σάρκα και οστά στην Ερατώ, μια νοικοκυρά που στον πάνω όροφο από το διαμέρισμά της μετακομίζει μια πόρνη! Μάλιστα, το σχέδιο του τατουάζ προέρχεται από την αρχική αφίσα του έργου, στην οποία ποζάρει η Κατερίνα Διδασκάλου.

«Ενα εκπληκτικό δώρο με όλη την έννοια της έκπληξης για τη δεκάχρονη επέτειο της “Πόρνης από πάνω” από τον Νίκο, που είδε την παράσταση, την αγάπησε και του λείπει αυτά τα πέντε χρόνια που απουσιάζει από την Ελλάδα. Του εύχομαι να την ξαναδεί σύντομα» σχολίασε η πρωταγωνίστρια στην ανάρτησή της, συγκεντρώνοντας πολλά όμορφα μηνύματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This