Ο Ηλίας Ψινάκης αποτυπώνει σε βιβλίο με ανέκδοτες φωτογραφίες την πολυτάραχη ζωή του

Η ζωή μου όλη...

Must Read

Με ανέκδοτες φωτογραφίες ο εκκεντρικός κοσμικός, πρώην μάνατζερ και πρώην δήμαρχος Μαραθώνα (με όσα «κουβαλά» αναφορικά με τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν οι κάτοικοι της περιοχής το θλιβερό καλοκαίρι του 2018) Ηλίας Ψινάκης αποφάσισε να αποτυπώσει στις σελίδες ενός βιβλίου την πολυτάραχη ζωή του, φροντίζοντας -όπως υποθέτουμε- για την glamorous υστεροφημία του!

Στα φετινά γενέθλιά του, εν μέσω πανδημίας, στο εστιατόριο Nammos στο Ντουμπάι ο Ηλίας Ψινάκης, σβήνοντας την εντυπωσιακή τούρτα του σε σχήμα βιβλίου, ανάρτησε ένα βίντεο στο Instagram, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Στα 70 μου, ως πάρα πολύχρονος, αποφάσισα να γράψω ένα βιβλίο που θα γράφει τα πάντα από την ώρα που γεννήθηκα ως τώρα για όλους και για όλα! Εξ ου και η τούρτα. Για να τελειώνουμε! Σας ευχαριστώ όλους σας και έναν έναν ξεχωριστά για την αγάπη σας και τις υπέροχες ευχές σας!»

Χειροφίλημα στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

Το σύνθημα είχε δοθεί… Ο πάντα ηλιοκαμένος και… πασμινάτος Ψινάκης το σίγουρο είναι ότι ξέρει να τραβά πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Η πολυτάραχη ζωή του έχει τα πάντα ώστε να γίνει όχι μόνο βιβλίο, αλλά ακόμα και ταινία του Χόλιγουντ.

Με την Πάρις Χίλτον

Αφηγήσεις

Ο πρώην δήμαρχος του Μαραθώνα μιλά για τη ζωή του και οι αφηγήσεις αυτές καταγράφονται και απομαγνητοφωνούνται. Στο βιβλίο θα γράφονται ιστορίες που ενδεχομένως να προκαλέσουν ταραχές, με πρωταγωνιστές όσους ήταν και είναι στη ζωή του Ψινάκη! Αλλωστε, όπως έχει πει ο ίδιος, «περιουσία μου είναι οι φίλοι μου».

Το υλικό είναι πρωτογενές και κανείς μέχρι τώρα δεν έχει ακούσει ή διαβάσει απολύτως τίποτα! Μάλιστα δεν έχει διαρρεύσει αν ο Ψινάκης (σε αντίθεση με τον Σάκη Ρουβά, που δεν τον αναφέρει πλέον στις συνεντεύξεις του) θα αναφερθεί στον Sakis, που τον γνώρισε τυχαία ένα βράδυ στα τέλη της δεκαετίας του ’80 στο κέντρο Εκάτη της Κέρκυρας και τον μεταμόρφωσε σε σταρ, γράφοντας ιστορία στα 16 χρόνια φιλίας και συνεργασίας.

Παιχνίδια με τον φακό στο πλευρό του Νίκου Αλιάγα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και τις φήμες που κυκλοφορούν, μερικές από τις διεθνείς προσωπικότητες που θα πρωταγωνιστήσουν στο βιβλίο του θα είναι οι Μικ Τζάγκερ, Φρέντι Μέρκιουρι, Ελίζαμπεθ Τέιλορ, Βαλεντίνο, Βερσάτσε, γαλαζοαίματοι αλλά και καλλιτέχνες, πολιτικοί, αθλητές, επιστήμονες, άνθρωποι των γραμμάτων και τεχνών.

Ο Ηλίας Ψινάκης με το ζεύγος Ρίτα Γουίλσον – Τομ Χανκς

Από τους Ελληνες θα βγουν στο φως της δημοσιότητας ιστορίες για τους Μελίνα Μερκούρη, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Τσαρούχη, Χατζιδάκι, Χορν, Κωνσταντίνο Καραμανλή, Αλέξανδρο Ιόλα, Δημήτρη Πιερίδη μέχρι ανθρώπους της νεότερης γενιάς της showbiz. Αλλωστε ο ίδιος είχε αποκαλύψει ότι ήταν ερωτευμένος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και βαθιά γοητευμένος από την προσωπικότητά της. Στο βιβλίο θα υπάρχουν συνοδευτικό ανέκδοτο φωτογραφικό υλικό και σπάνια έγγραφα.

Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητέρα για δεύτερη φορά η Ισμήνη Νταφοπούλου-Το φύλο του μωρού

Η πρώην Σταρ Ελλάς, Ισμήνη Νταφοπούλου έγινε μητέρα για δεύτερη φορά και το ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον...

More Articles Like This