Αιμίλιος Χειλάκης: «Πάντα θα μας συνδέει μια φιλία με τον Δημήτρη Λιγνάδη! Θα πάω να τον δω στη φυλακή» (video)

«Ο Ανδρέας Παπανδρέου άφηνε το μηνιάτικό μου σε πουρμπουάρ, ήταν πολύ large».

Must Read

Ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι ένας εξαίρετος ηθοποιός τον οποίο θα απολαύσουμε στην επόμενη σεζόν της πετυχημένης σειράς «Άγριες μέλισσες».

Για τη συμμετοχή του στη σειρά του ANT1 μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», όπου παραδέχτηκε πως δεν μπόρεσε να κρατηθεί μακριά από τα τηλεοπτικά δρώμενα όπως είχε δηλώσει παλιότερα.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα παιδικά του χρόνια. Συγκεκριμένα μίλησε για τους αυστηρούς γονείς του, οι οποίοι δεν επιθυμούσαν να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«’Έτρωγα ξύλο από τη μάνα μου και άκουγα φωνή από τον πατέρα μου. Η διαφωνία η μεγάλη ήταν γιατί ήθελα να γίνω ηθοποιός. Ήμουν πάντα άθρησκος, έβρισκα πάντα αυτά τα πράγματα παραδοσιακά. Ήμουν κοινωνιστής από μικρό παιδί. Οι συνάδελφοι του πατέρα μου είχαν ειδοποιήσει τον πατέρα μου που με είχαν πετύχει μια φορά σε ένα μπαρ με γυναίκες, στα 16 μου. Μας συλλάβανε αλλά με άφησαν. Κι εγώ τους αστυνομικούς τους έλεγα μπάτσους και όταν μαλώναμε έτσι τον έλεγα. Είναι συνθήματα μίσους αυτά, δεν πρεσβεύω συνθήματα μίσους κι αν κάποτε τα είχα χρησιμοποιήσει τα αποποιούμαι, δεν τα πιστεύω. Δεν μπορώ να θεωρώ ότι ένα σύνθημα μίσους που καλεί να κάνει κακό σε κάποιον, πρέπει να το πρεσβεύουμε», είπε για τον πατέρα του ο οποίος ήταν αστυνομικός.

Στην συνέχεια μίλησε για την εποχή που εργαζόταν ως σερβιτόρος σε ένα μαγαζί Εξάρχεια, όπου σύχναζαν πολλά υπουργικά στελέχη του κόμματος του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ άλλων και τότε πρωθυπουργός, Ανδρέας Παπανδρέου.

«Τον καιρό, που σύχναζα εγώ στα Εξάρχεια, ήμουν και βοηθός σερβιτόρου στο King George. Σέρβιρα ως βοηθός όλο το υπουργικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, γιατί ο Ανδρέας Παπανδρέου τότε πήγαινε και έτρωγε με τη Μελίνα Μερκούρη, με τον Μένιο Κουτσόγιωργα. Αυτός μάλιστα με τρόμαζε πάντα! Κι εγώ τους σέρβιρα όλους αυτούς. Δε θυμάμαι ακριβώς τι έπαιρνε συνήθως, αλλά θυμάμαι ότι πάντα, ενώ το τραπέζι δεν πληρωνόταν ποτέ, γιατί ήταν από την Βουλή, ο Ανδρέας άφηνε το μηνιάτικό μου σε πουρμπουάρ, ήταν πολύ large», δήλωσε.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης μιλώντας στον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο αναφέρθηκε στον εθισμό που είχε με τον τζόγο τον οποίο σταμάτησε λόγω του έρωτά που ένιωσε για την σύζυγό του, Αθηνά Μαξίμου.

«Κόλλησα με τον τζόγο βλακωδώς, εξαιτίας μιας ταινίας. Ο έρωτας με έσωσε από τον τζόγο. Η Αθηνά. Η έλξη του έρωτα ήταν πιο μεγάλη από την έλξη του τζόγου ή του οτιδήποτε. Όταν γνωριστήκαμε και ήμασταν μαζί, μετά από λίγους μήνες σταμάτησα να πηγαίνω», αποκάλυψε.

Τέλος, μίλησε για το ελληνικό #metoo αποκαλύπτοντας πως στην γενιά του πίστευαν πως η άσκηση βίας θεωρείται κάτι το φυσιολογικό.

«Θεωρούσαμε ότι η βίαιη συμπεριφορά ήταν κάτι κανονικό. Μεγαλώνοντας μάθαμε ότι αν με χτυπήσεις θα σε χτυπήσω. Η σεξουαλική παρενόχληση είναι ο άνθρωπος ο οποίος, καθ΄έξιν μικροτσούτσουνος, ο ελλιπείς δηλαδή, θεωρεί ότι μέσω του σεξ μπορεί να επιβληθεί. Το φλερτ δεν είναι παρενόχληση. Αυτός ο άνθρωπος χρίζει ψυχιατρικής παρακολούθησης. Όχι μόνο τιμωρίας. Πέσαμε από τα σύννεφα ότι αυτό που εικάζαμε τελικά συνέβαινε. Απλά δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι ο άνθρωπος που έχει θέμα σεξουαλικό, έφτανε σε βιασμό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων κατά συρροή δήλωσε: «Πάντα θα μας συνδέει μια φιλία με τον Δημήτρη. Αυτό που έχει συμβεί με τον Δημήτρη είναι ότι το σκοτάδι είχε καλύψει και τον ίδιο, αν αποδειχτεί. Θα πάω να τον δω στη φυλακή. Νομίζω όλοι μας, που γνωρίζαμε τον Δημήτρη, ξέραμε ότι είναι ένα παιδί που προσπαθεί να διαχειριστεί τα σκοτάδια του. Αλλά είναι ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης. Δεν τον αγιοποιεί, ούτε τον αθωώνει.

Το ότι ο Δημήτρης είναι αποτελεσματικός σαν καλλιτέχνης είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από την προσωπική του ζωή. Αν αποδειχτούν όλα αυτά τα οποία λέγονται, είναι πολύ σκληρά. Δεν χρήζει μόνο σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, θα χρήζει και τιμωρίας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This