Η Παρασκευή Κερασιώτη απαντάει στους επικριτές της: «Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ντροπή να είσαι σερβιτόρα»

«Ότι είσαι μοντέλο δε σημαίνει ότι δεν έχεις ανάγκες!!!»

Must Read

Ποικίλα σχόλια στα κοινωνίκά δίκτυα προκάλεσε η Παρασκευή Κερασιώτη με την απόφασή της να εργαστεί ως σερβιτόρα στο νησί των ανέμων, παρόλο που κατάφερε να είναι μία από τους φιναλίστ του GNTM.

Η όμορφη Ρομά κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα φτάνοντας μέχρι τον τελικό του reality μόδας. Η ίδια λατρεύει το μόντελινγκ, ωστόσο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο κλάδος αυτός δεν της επιφέρει αρκετά χρήματα προκειμένου να μπορέσει να βιοποριστεί. Γι’ αυτόν τον λόγω έγινε σερβιτόρα.

Για την απόφασή της όμως αυτή, το όμορφο νεαρό μοντέλο, φαίνεται πως έχει δεχθεί επικριτικά σχόλια, με την καλλονή του GNTM να δίνει την δική της απάντηση, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram.

«Ότι είσαι μοντέλο δε σημαίνει ότι δεν έχεις ανάγκες!! Θέλω να πω σε όλους ότι η δουλειά δεν είναι ντροπή, να μη σαν νοιάζει τι λέει ο ένας, τι λέει ο άλλος, να κάνετε αυτό που αγαπάτε, να κυνηγάτε τα όνειρά σας. Για να τα καταφέρετε ναι μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε και σερβιτόρα όπως εγώ γιατί θέλω να πραγματοποιήσω το όνειρό μου που είναι το modeling.

To λατρεύω, το αγαπάω, δεν το έχω παρατήσει, εύχομαι κάποια στιγμή να καταφέρω να φτάσω ψηλά γιατί αυτός είναι ο στόχος μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ντροπή να είσαι σερβιτόρα. Να πιστεύετε σε εσάς, να αγαπάτε τον εαυτό σας, να μη ντρέπεστε για τη δουλειά σας και θα τα καταφέρετε. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους αυτούς που με στήριζαν και με στηρίζουν ακόμα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This