Λένα Μαντά: «Εμένα η σκέψη μου είναι στους γονείς του δολοφόνου και της Καρολάιν» (video)

Τι είπε για την ανάρτηση της Χρυσηίδα Δημουλίδου;

Must Read

Το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, όπου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αφαίρεσε τη ζωή της 20χρονης συζύγους του, αλλά και στέρησε τηn μητέρα από την 11 μηνών κόρη του, έχει κλονίσει ολόκληρο το πανελλήνιο.

Η Λένα Μαντά μιλώντας στην εκπομπή «Love it» δήλωσε συντετριμμένη, σκεπτόμενη τους γονείς της νεαρής Καρολάιν, οι οποίοι δεν θα ξαναδούν ποτέ ξανά το παιδί τους.

«Εμένα η σκέψη μου είναι στους γονείς. Από τη μία πλευρά έχουν ένα γιο τον οποίο νόμιζαν ότι είχαν τακτοποιημένο, παντρεμένο με το παιδάκι τους και ξαφνικά είναι δολοφόνος. Φαντάσου το σοκ τον γονιών του γι’ αυτό που έχουν να διαχειριστούν εκείνοι. Από την άλλη πλευρά είναι η μητέρα της κοπέλας, η οποία έχασε το λουλούδι της. Όταν το σκέφτομαι, επειδή έχω παιδί, δεν μπορώ να το διαχειριστώ γι’ αυτήν την μάνα και το μωρό. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Αφήνω τους ειδικούς και τους επιστήμονες να κρίνουν και την αστυνομία».

Αναφορικά με την τοποθέτηση της συναδέλφου της Χρυσηίδα Δημουλίδου, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις στα social media, η γνωστή συγγραφέας Σημείωσε πως: «Ιστορικά έχει αποδοθεί στον Βολτέρο η φράση: “Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίζω μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Δεν θα κρίνω κανέναν, ο καθένας έχει την άποψή του. Νομίζω ότι δόθηκε προέκταση ενώ δεν έπρεπε και από την τηλεόραση. Ήδη η τηλεόραση ασχολείται με το θέμα πάρα πολύ με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά προσπαθώντας να ερμηνεύσει έναν άντρα ο οποίος σκότωσε τη γυναίκα του. Τελεία. Τη σκότωσε. Ο καθένας βάζει την υπογραφή του σε ό,τι λέει και δέχεται την κριτική».

«Χάθηκε μια ψυχή άδικα. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω τίποτα. Δεν υπάρχει δικαιολογία για μια ανθρώπινη ζωή που χάθηκε», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This