Σοφία Δανέζη: «Δεν έχουμε καμία επικοινωνία με τον Δημήτρη Κεχαγιά» (video)

Είναι πλέον σαν «δύο ξένοι»!

Must Read

Δύο παίκτες που προκάλεσαν αίσθηση μέσα στο big brother είναι αδιαμφισβήτητα ο Δημήτρης Κεχαγιάς και η Σοφία Δανέζη, οι οποίοι όσο καιρό ήταν κλεισμένη στο σπίτι του μεγάλου αδελφού είχαν έρθει πολύ κοντά, με πολλούς μάλιστα να κάνουν λόγο ότι υπάρχει ένα τρυφερό ειδύλλιο ανάμεσά τους.

Ωστόσο οι δυο τους φαίνεται πώς θέλουν να είναι μακριά και αγαπημένοι, γεγονός το οποίο είχε αποκαλύψει ο Δημήτρης Κεχαγιάς σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει παλιότερα.

Η Σοφία Δανέζη από τη μεριά της μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε», αναφέρθηκε στον πρώην συμπαίκτη της επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενα του.

«Δεν έχουμε καμία επικοινωνία με τον Δημήτρη Κεχαγιά», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν το παρακολούθησα. Δεν το είδα αυτό, συγνώμη», είπε σχετικά με την φημολογούμενη σχέση του νεαρού αθλητή και της Κατερίνας Λίολιου, οποίοι έκανα μαζί διακοπές στην Μύκονο.

Αναφορικά με τις προτάσεις που δέχτηκε μετά το Reality εγκλεισμού δήλωσε: «Βγαίνοντας από το Big Brother είχα δεχθεί πολλές προτάσεις, τώρα όμως δεν έχω μιλήσει με κάποιον άλλον. Στην αρχή είχα κάνει κάποιες συζητήσεις αλλά εκεί μείναμε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This