Σάββατο 31/7/2021

Εριέττα Κούρκουλου: «Θα ήθελα να υιοθετήσω παιδί»

Η ειλικρινής απάντηση σε follower της!

Η Εριέττα Κούρκουλου είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά αναρτά στιγμές από την καθημερινότητά της ενώ τοποθετείται και για θέματα τα οποία την απασχολούν.

Πριν από λίγο διάστημα η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, εξέφρασε την επιθυμία της να μεγαλώσει την οικογένειά της μαζί με το σύζυγό της Βύρων Βασιλειάδης.

Με μία μακροσκελή ανάρτηση, έκανε μία κατάθεση ψυχής αποκαλύπτοντας εδώ και καιρό προσπαθούν να κάνουν παιδί, δίνοντας καθημερινό αγώνα με τα συναισθήματά της αλλά και την αγωνία που περνάει κάθε γυναίκα που περιμένει τα αποτελέσματα της Β’ χοριακής εξέτασης, η οποία δείχνει αν είναι έγκυος ή όχι.

«Δύο εβδομάδες… 14 ημέρες.

Που θα πάει; θα περάσουν!

Και όμως, για πολλούς από εμάς που προσπαθούμε καιρό για παιδάκι, οι ημέρες αυτές είναι ημέρες αναμονής για την β – χοριακή και περνούν αργά και βασανιστικά.

Γεννούν ανάμεικτα συναισθήματα, μεταξύ των οποίων είναι η προσμονή, η αισιοδοξία, η απαισιοδοξία, το άγχος, ο θυμός και η ευτυχία – συναισθήματα, που βιώνουμε πολλές φορές ταυτόχρονα.

Οι ημέρες αυτές, μεταφράζονται σε ατελείωτες ώρες ψάχνοντας το διαδίκτυο για τα πρώτα συμπτώματα της εγκυμοσύνης – τα όποια βέβαια είναι σχεδόν ολόιδια με εκείνα της περιόδου, αλλά και έναν μάταιο αγώνα για τον εντοπισμό κάποιας εσωτερικής διαίσθησης, η οποία αλλάζει από το ένα λεπτό στο άλλο.

Να είσαι αισιόδοξη σου λένε… βοηθάει!

Όμως μόλις αφεθείς λιγάκι, επανέρχονται εικόνες από όλες τις προηγούμενες φορές που απογοητεύτηκες και σε πιάνει φόβος, γιατί ξέρεις ότι η σημερινή αισιοδοξία πρέπει να είναι μετρημένη, σε περίπτωση που δεν έρθει το θαύμα… για ακόμη μια φορά. Προσπαθείς λοιπόν να κρατηθείς κάπου ανάμεσα στην αισιοδοξία και την απαισιοδοξία, μέχρι που καταλαβαίνεις ότι εκεί ανάμεσα, βρίσκεται η αδιαφορία – την οποία είναι αδύνατο να ενστερνιστείς.

Ο κόσμος γύρω σου κυλάει κανονικά και ορισμένες στιγμές ευτυχώς, καταφέρνει να σε παρασύρει και να ξεχαστείς λιγάκι!

Κράτα αυτές τις στιγμές!

Θυμίσου ότι παρόλο που μπορεί να απέτυχε κάποια προηγούμενη προσπάθεια, δεν σημαίνει ότι θα γίνει το ίδιο και τώρα. Κάποια στιγμή οι 14 αυτές ημέρες, θα καταλήξουν σε ένα τηλεφώνημα που θα σου αλλάξει την ζωή για πάντα.

Ελπίζω αυτό το τηλεφώνημα να έρθει σύντομα για όλους μας!»

201483166 528461138341857 8635209918021363178 n

Η Εριέττα Κούρκουλου μαζί με τον σύζυγό της προσπαθούν να κάνουν παιδάκι με εξωσωματική γονιμοποίηση, όμως, όπως αποκάλυψε και η ίδια απαντώντας σε σχόλιο follower της, «Δυστυχώς για εμάς αυτή τη φορά δεν έγινε».

Καταγραφή 22

Η πρόεδρος του Save a Greek Stray, είναι αρκετά ανοιχτή να μιλάει δημόσια για ένα τόσο λεπτό θέμα. Η ίδια μάλιστα, απαντώντας στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων, αποκάλυψε πως: «Θα ήθελα να υιοθετήσω έτσι και αλλιώς, όμως σε μία φάση που δεν θα είναι “δεύτερη επιλογή”, αλλά συνειδητοποιημένη απόφαση».

kourkoulou1

Η 28χχρονη νεαρή με την στάση της, δίνει θάρρος, δύναμη και ελπίδα σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν την ίδια κατάσταση, ώστε να μην το βάζουν κάτω και να προσπαθούν για το θαύμα!

kourkoulou2 1

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ