Το βιτριολικό σχόλιο της Μέγκι Ντρίο για την «σερβιτόρα» Παρασκευή και η αποστομωτική απάντηση της Τσιμτσιλή (video)

Οι αιχμές για την αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά στο GNTM.

Must Read

Τη γνωρίσαμε μέσα από το reality GNTM όπου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση κυρίως με τα καυστικά σχόλια που έκανε για τις τότε συμπαίκτριές της.

Ο λόγος για τη Μέγκι Ντρίο, η οποία προκαλεί συνέχεια με τις δηλώσεις. Αυτή τη φορά μιλώντας στην εκπομπή στην κάμερά της εκπομπής «Happy Day», αναφέρθηκα στα νέα της επαγγελματικά σχέδια, ενώ παράλληλα σχολίασε αρνητικά την απόφαση της Παρασκευής κερασιώτη, η οποία κατάφερε να φτάσει στον τελικό του περσινού reality μόδας, να εργαστεί ως σερβιτόρα στη Μύκονο.

«Αδυνάτισα γιατί στο τέλος του μήνα θα πάω για τα fitting της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο και θα περπατήσω για το Maison Valentino, τον Φεβρουάριο και φθάνω εκεί στις πασαρέλες του εξωτερικού. Νομίζω ότι  αυτό ήθελαν όσα κορίτσια μπήκαν στο GNTM, να γίνουν μοντέλα. Μερικές ήθελαν να γίνουν σερβιτόρες στη Μύκονο. Όπως η Παρασκευή. Είμαι συγκλονισμένη. Υποτίθεται ότι ήταν φαβορί μοντέλο στο Λονδίνο. Επομένως Elite στο Λονδίνο, πού είσαι; Η συγκεκριμένη μάλλον δεν το ήθελε πολύ», δήλωσε.

«Έχω δεχθεί μια πρόταση πολύ ισχυρή από reality. Το GNTM δεν είναι. Το Big Brother μπορεί να είναι», αποκάλυψε στην συνέχεια.

Το νεαρό μοντέλο  κατάγεται από την Αλβανία  και, όπως αποκάλυψε και η ίδια, έχει δεχτεί πολλές φορές ρατσιστικές επιθέσεις λόγω της καταγωγής της.

«Δέχθηκα πάλι μια επίθεση για τη χώρα μου, την Αλβανία. Ήρθε μια γυναίκα 60 χρόνων και μου είπε “έτσι παρκάρετε στη χώρα σου; Γύρνα πίσω”», ανέφερε.

Η Μέγκι Ντρίο που ασχολείται με το μόντελινγκ και υποτίθεται ότι είναι γνώστης της μόδας, δεν γνωρίζει όπως ισχυρίζεται την αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά στο GNTM, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η οποία έχει πολυετή και αξιόλογη καριέρα στο  συγκεκριμένο χώρο.

«Το GNTM θα είναι χάλια, χωρίς τη Βίκυ Καγιά. Την άλλη κοπέλα δεν την ξέρω», υποστήριξε.

Τα κακεντρεχή σχόλια της πρώην παίκτριας το GNTM για την Παρασκευή, ενόχλησαν την  Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία τα σχολίασε, βάζοντας στη θέση τους όσους σκέφτονται με αυτό τον τρόπο.

«Τι ήθελε να τα βάλει τώρα με την Παρασκευή που βιοπορίζεται με αξιοπρέπεια; Όλος ο κόσμος έχει βγει να στηρίξει την επιλογή της. Γιατί γνωρίζουμε και άλλα κορίτσια που κάνουν μόντελινγκ και… κάνουν τελικά μόντελινγκ μεταξύ Μονακό, Μυκόνου και ό,τι ήθελε προκύψει. Με καραντίνα και τις δυσκολίες του κάθε ανθρώπου δεν μπορείς να έχεις ξεκάθαρη άποψη», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια της εκπομπής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This