Ντούγιας και Γκίνης είδαν τον «Πλούτο» σε θέατρο σκιών

Τα αστεράκια της TV

Must Read

Τα δύο αστέρια της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, ο γλυκύτατος Σέργιος Σεβαστός από τις «Αγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1, κατά κόσμον Σπύρος Ντούγιας, και ο σπιρτόζος Αγγελος Αντωνόπουλος από τα «Καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ1, κατά κόσμον Μανώλης Γκίνης, ξεπέρασαν την απόσταση Διαφάνι – Αθήνα αλλά και τις σεναριακές χρονολογίες που τους χωρίζουν και απόλαυσαν τον «Πλούτο» του Αριστοφάνη σε θέατρο σκιών!

Οι δύο ταλαντούχοι μπόμπιρες που έχουν κλέψει με τις ερμηνείες τους τις καρδιές των τηλεθεατών είδαν την παράσταση «Πλούτος» του Αριστοφάνη στο Σινέ Γαλάτσι πριν από λίγες ημέρες και γέλασαν με την καρδιά τους.

Στο τέλος αγκαλιάστηκαν και έβγαλαν μαζί και αναμνηστική φωτογραφία! Μάλιστα στην πρεμιέρα της παράστασης ήταν σύσσωμη και η οικογένεια Βαρθακούρη!

Ο Καραγκιόζης λοιπόν συνάντησε τον Αριστοφάνη και μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν ένα ιδιαίτερο θέαμα, που «παντρεύει» την αρχαία κωμωδία με την παράδοση του Καραγκιόζη. Ο σκιοπαίκτης και σκηνοθέτης Ηλίας Καρελλάς, οι παραστάσεις του οποίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στο Θέατρο Κάππα συγκινούν και ενθουσιάζουν το παιδικό κοινό τα τελευταία χρόνια, έβαλε πολλή μουσική, γιγαντοφιγούρες από το Θέατρο Σκιών και έδωσε χώρο στους Λευτέρη Ελευθερίου, Αρετή Κετιμέ και String Demons για να δράσουν, με την πετυχημένη παράσταση να περιοδεύει τις επόμενες ημέρες σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This