Η Τζούλια Νόβα αποκάλυψε (επιτέλους) στο Instagram τον επιχειρηματία σύντροφό της

Η φωτογραφία «ηφαίστειο» του μοντέλου στη Σαντορίνη με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο.

Must Read

Έπρεπε να περάσει ένας χρόνος για να «συστήσει» και επίσημα στα social media η Τζούλια Νόβα τον νέο της σύντροφο μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Μάρκου, με την τότε σχέση της να μην τη θέλουν ούτε και τα… άστρα! Το πρώην κορίτσι του «Τροχού της Τύχης» όχι μόνο χάθηκε στην αγκαλιά του αγαπημένου της κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, αλλά ανέβασε και την πρώτη (και ρομαντική) φωτογραφία στο Instagram με τον καλό της γράφοντας και γλυκόλογα.

«Τι πιο όμορφο σε αυτή τη ζωή από μια αληθινή σφιχτή αγκαλιά;» ήταν η ανάρτησή της που αφορούσε τον επιχειρηματία Μιχάλη Βιτζηλαίο, με το ζευγάρι να σφιχταγκαλιάζεται με φόντο το ηφαίστειο της Σαντορίνης!

Να θυμίσουμε ότι η «Espresso» πρώτη είχε γράψει για τον άντρα που έχει κλέψει την καρδιά του μοντέλου από την Ουκρανία όταν ήταν single μετά το φινάλε με τον Μάρκου, αποκαλύπτοντας στο δημοσίευμά μας ότι ο νέος της σύντροφος ασχολείται σε επαγγελματικό επίπεδο με τα extreme sports, από παραπέντε και αναρρίχηση μέχρι κανόε καγιάκ. Ο ίδιος μάλιστα έχει και ποσοστό σε beach bar στην Αττική και η γνωριμία τους είχε γίνει το περασμένο καλοκαίρι, όταν εκείνος εργαζόταν στη Σαντορίνη.

Σιγά σιγά η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε σχέση, με τη Νόβα να ανεβάζει σε ανύποπτο χρόνο βίντεο στο Instagram με τους δυο τους σε extreme δράση, χωρίς όμως να αποκαλύπτει ποιος είναι ο άντρας που είναι δίπλα της! Ακόμη και όταν η Νόβα είχε ερωτηθεί για τη νέα της σχέση σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε αποφύγει να μπει σε λεπτομέρειες, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι αλήθεια, υπάρχει ένα νέο πρόσωπο στην προσωπική μου ζωή. Ο Μιχάλης. Η σχέση είναι πρόσφατη, θα δείξει πώς θα πάει. Σίγουρα δεν θα καθόμουν μόνη μου… Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο κάναμε παρέα πριν, αλλά ήταν ο άνθρωπος που μετά τον χωρισμό και όταν χώριζα με στήριζε πάρα πολύ φιλικά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This