Σε νοσοκομείο της Γλυφάδας η Μαρία Κορινθίου

Must Read

Στο νοσοκομείο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Μαρία Κορινθίου, γεγονός το οποίο θέλησε να μοιραστεί η ίδια με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Η γνωστή ηθοποιός, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, βρίσκεται σε κρεβάτι ιδιωτικού νοσοκομείο της Γλυφάδας και φοράει ορούς. Στο story έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν το γλιτώσαμε… πολύς πόνος και φουλ εξετάσεις… εδώ που με προσέχουν».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, η Μαρία Κορινθίου είχε κάποιους έντονους πόνους στην μέση της και δεν μπορούσε να κουνηθεί, για αυτό και χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα και η ίδια επανήλθε με ένα νέο instastory, στο οποίο ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους πως πλέον είναι όλα καλά και πως οι γιατροί της συνέστησαν ξεκούραση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This