Η μητέρα της Μαριαλένας αποκαλύπτει αν έχει σχέση η κόρη της με τον Σάκη Κατσούλη (video)

Όσα της αποκάλυψε η Μαριαλένα μετά τον ημιτελικό.

Must Read

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό, αφού δεν έφτασε μέχρι τον τελικό του Survivor. Η ίδια όμως στηρίζει τον πρώην σύντροφό της Σάκη Κατσούλη, με τον οποίο ήρθαν πολύ κοντά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Δείτε επίσης: Survivor: Το μυστικό της παραγωγής που πρόδωσε ο Κατσούλης και η απουσία του James από τον ημιτελικό (video)

Η μητέρα της Μαριαλένας από την ημέρα που μπήκε στο reality επιβίωσης ο Σάκης Κατσούλης, έκανε αρνητικές δηλώσεις για εκείνον στα τηλεοπτικά κανάλια.

Η κα. Γεωργία Χαραλαμποπούλου όμως, σε πρόσφατη δήλωση της είχε αναφερθεί στη φημολογούμενη σχέση της κόρης της με τον πρώην σύντροφο της, εκτιμώντας πως η πρώην παίκτρια φαίνεται να είναι ερωτευμένη μαζί του.

Σήμερα ωστόσο, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό», αποκάλυψε την κουβέντα που είχε με την κόρη της κατά την επιστροφή της στο σπίτι μετά τον ημιτελικό, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η Μαριαλένα δεν τρέφει ερωτικά συναισθήματα για τον Σάκη.

«Δεν είναι μαζί η Μαριαλένα με τον Σάκη. Δεν ξέρω στο μέλλον τι θα γίνει. Τη ρώτησα και μου είπε ότι δεν είναι ζευγάρι. Απλά μου είπε ότι ήταν ανάμεσα σε αγνώστους και είδε ένα γνωστό της πρόσωπο και προσπαθούσαν να επιβιώσουν. “Το πώς φαινόταν έξω, παρεξηγήθηκε. Η αγάπη δεν ήταν ερωτική, δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον” μου είπε η κόρη μου. Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επανενωθούν στο μέλλον», τόνισε.

Στην περίπτωση όμως που επιθυμήσει η Μαριαλένα να είναι ξανά ζευγάρι με τον φιναλίστ του Survivor, εκείνη θα της πει: «Είσαι άξια της μοίρας σου».

Αναφορικά με τις δηλώσεις που έκανε κατά καιρούς υποστήριξε ότι: «Δεν μου είπε πολλά η Μαριαλένα αλλά, επειδή έτρωγα πολλές επιθέσεις πως κατέστρεφα τον Σάκη γιατί έλεγα τις αλήθειες μου, θέλω να πω ότι δεν ξεκίνησα εγώ αυτές τις επιθέσεις ούτε και γουστάρω να βγαίνω στα κανάλια ούτε τίποτα. Άκουσα μερικά πράγματα από την άλλη πλευρά, προσωπικά της Μαριαλένας, που τα ήξεραν φίλοι τους και οι δικοί τους έβαζαν άλλους για να μην βγουν αυτοί και να κρατήσουν την αξιοπρέπεια τους. Εγώ βγαίνω και το λέω με ότι κόστος έχω και το λέω κατάματα. Λέω την αλήθεια, λέω το δίκιο. Αυτό με έχει πληγώσει πάρα πολύ. Δεν θέλω να πω τώρα περισσότερα γιατί θα γίνω πολύ κακιά! Θα με πουν πάλι κακιά, κακιά πεθερά. Δεν ανακατεύτηκα ποτέ στη ζωή της Μαριαλένας αλλά όταν βλέπω βλέπω ότι την κοροϊδεύουν γίνομαι σκυλί να τους φάω»!

Όταν βγει ο Κατσούλης θα τον κοιτάξω στα μάτια. Αν θέλει η Μαριαλένα μου να είναι μαζί με τον Κατσούλη με την ευχή μου, αρκεί να τη σεβαστεί όπως τον σεβάστηκε αυτή. Εγώ έχω ξεκατινιαστεί για να πω την αλήθεια μου».

Tέλος, η κα. Χαραλαμποπούλου παραδέχτηκε πως δεν θέλει ο Σάκης Κατσούλης να είναι ο μεγάλος νικητής.

«Νιώθω ότι αυτός ο άνθρωπος έχει χίλια πρόσωπα και θέλω να κερδίσει οποιοσδήποτε άλλος το Survivor εκτός από τον Σάκη», εξήγησε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This