Ο Έλληνας γιατρός των celebrities, Παντελής Καρράς, παντρεύτηκε τον σύντροφό του

Γάμος με συρτάκι και drag show

Must Read

Σε ένα παραμυθένιο σκηνικό που στήθηκε δίπλα σε λίμνη, στη βορειοδυτική Γαλλία, παρουσία λίγων στενών φίλων και συγγενών, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον επί πολλά έτη σύντροφό του ο Ελληνας γιατρός των επωνύμων Παντελής Καρράς.

Ο γνωστός ωτορινολαρυγγολόγος, ο οποίος εγκατέλειψε πριν από περίπου δύο χρόνια την Ελλάδα και από τότε ζει στη Γαλλία με τον σύντροφό του Ted Weaiant, φρόντισε για όλα, ώστε η ημέρα τους γάμου τους να μείνει αξέχαστη τόσο στους ίδιους όσο και στους καλεσμένους τους, ανάμεσα στους οποίους ήταν η γνωστή ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Οι νεόνυμφοι ανάμεσα στους καλεσμένους τους

Ο λαμπερός γάμος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, ενώ στο γαμήλιο γλέντι που ακολούθησε όλοι χόρεψαν με την ψυχή τους συρτάκι και διασκέδασαν με drag show, ποτά και εκλεκτά εδέσματα.

Το ζευγάρι την ώρα της ρομαντικής τελετής

Στη Νορμανδία για τον γάμο των δύο ανδρών, εκτός από την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, βρέθηκε και ο γνωστός δικηγόρος Αλέξανδρος Κασσανδρινός. Και οι δύο μοιράστηκαν στιγμιότυπα στα social media, ενώ η Κωνσταντίνα Μιχαήλ μαγνήτισε τα βλέμματα όλων με το εντυπωσιακό φόρεμα που επέλεξε για την περίσταση.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Ο Παντελής Καρράς εγκατέλειψε την Ελλάδα πριν από δύο χρόνια και από τότε ζει στη Γαλλία με τον σύντροφό του και πλέον και επισήμως σύζυγό του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This