Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη και τα δάκρυα για τον Γιώργο Λιβάνη (video)

«Είμαι στενοχωρημένη που του έχω δημιουργήσει όλο αυτό»

Must Read

Σαπουνόπερα έχει καταντήσει η σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη, οι οποίοι μετά το χωρισμό τους βρέθηκαν ξανά στο Survivor και ήρθαν πολύ κοντά.

Πολλοί μάλιστα κάνουν λόγο για επανασύνδεση του ζευγαριού ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση μεταξύ εκείνης και του Γιώργου Λιβάνη, με τον οποίο είχε σχέση όταν εκείνη πήγε στο reality επιβίωσης.

H πρώην παίκτρια του Survivor βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love it» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο χωρισμό αλλά και στην τωρινή σχέση που έχει με το Σάκη Κατσούλην ο οποίος κατάφερε να φτάσει τον τελικό.

«Είχαμε χωρίσει και δεν μιλούσαμε με τον Σάκη. Εμείς τσακωθήκαμε και χωρίσαμε. Όταν συναντηθήκαμε στα casting δεν θυμάμαι καλά, αλλά νομίζω ούτε εγώ ούτε ο Σάκης είχαμε προχωρήσει στη ζωή μας. Τον είδα στο casting για την τελική 12άδα και ακόμη δεν του μιλούσα. Και δεν είχαμε καμία επικοινωνία μέχρι που μπήκα στο παιχνίδι και έπαθα σοκ. Γενικά δεν είχα μιλήσει και καλά για τον Σάκη, είχαμε χωρίσει όπως είχαμε χωρίσει. Δεν είχαμε μιλήσει μετά τον χωρισμό και δεν είχαμε λύσει όλα όσα έπρεπε να λύσουμε. Μπαίνει ο Σάκης με τη Χριστίνα και παθαίνω εγκεφαλικά. Λέω με δουλεύουν και θέλουν να παίξουν με τη ζωή και την ψυχολογία μου. Ένιωθα πειραματόζωο. Μετά μίλησα με τη Χριστίνα και τον Σάκη και καλώς ή κακώς ήταν καλό να έχεις έναν δικό σου άνθρωπο μέσα στο παιχνίδι».

Αναφορικά με τις φήμες που τους θέλουν μαζί, εκείνη δήλωσε: «Ο Σάκης στο παιχνίδι ήταν το άλλο μου μισό. Ήταν αυτό που βλέπατε. Δεν είμαστε μαζί. Toν αγαπάω, τον λατρεύω, ήταν ο άνθρωπός μου μέσα στο παιχνίδι, αλλά δεν ξέρω τι θα βγει στην πορεία. Ποτέ μη λες ποτέ. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Αν πω “τέλος” είναι τέλος. Δεν ξέρω αν θα ξαναέδινα ευκαιρία. Στο αγωνιστικό κομμάτι τον θαύμαζα, αλλά μέχρι εκεί».

Πριν από λίγο διάστημα υπήρχαν φήμες που ήθελαν τον Σάκη Κατσούλη να είχε ασκήσει βία στην Μαριαλένα, γεγονός το οποίο διέψευσε η μητέρα της νεαρής αθλήτριας.

«Δεν ισχύει τίποτα από αυτά. Αν ίσχυαν δεν θα μιλούσα με τον Σάκη. Δεν θα είχα αξιοπρέπεια εγώ ως γυναίκα. Πραγματικά γελάω. Πιο πιθανόν είναι να έκανα εγώ αυτό που λένε για τον Σάκη, παρά εκείνος σε εμένα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαριαλένα.

Στην συνέχεια η πρώην παίκτρια αναφέρθηκε στην μητέρα της και τις αρνητικές δηλώσεις που είχε κάνει κατά καιρούς για τον πρώην γαμπρό της.

«Όταν μπήκα στο παιχνίδι δεν ήξερα τι θα πει reality και κάμερες. Δεν ήξερα ότι θα πιάσουν την οικογένειά μου. Δεν είχα ιδέα. Δεν ήξερα ότι θα βγει στη φόρα η προσωπική μου ζωή. Βγαίνοντας τα έμαθα κι εγώ, χθες βράδυ. Νιώθω ότι ήμουν στη ζούγκλα και ήρθα σε άλλη ζούγκλα. Η μαμά μου, χωρίς να θέλω να τη δικαιολογήσω, όταν βλέπει το παιδί της να είναι στεναχωρημένο, να προβληματίζεται και να έχει δεύτερες σκέψεις, θέλει να το προστατεύσει. Η μαμά μου είναι αθώα και δεν πονηρεύεται. Είναι αληθινός άνθρωπος και δεν έχει μέτρο. Λέει όλες τις σκέψεις της χωρίς να τις φιλτράρει και τα μαθαίνει όλος ο κόσμος. Της ζήτησα να μην ξαναμιλήσει», τόνισε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην σχέση της με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη, αποκαλύπτοντας πως δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει ακόμη μαζί του.

«Αρχικά, έχω μάθει ότι ο Γιώργος με έχει στηρίξει πολύ και δεν έχει πει κακό λόγο για εμένα. Οποιοσδήποτε άλλος στη θέση του θα μπορούσε να είχε κάνει πολύ χειρότερα και θα μπορούσε να έχει παρεξηγήσει όλο αυτό που έβγαινε προς τα έξω. Δεν έχω καταφέρει να επικοινωνήσω μαζί του. Θέλω να κάνω μια συζήτηση μαζί του. Θέλω να του ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα γιατί δεν είμαι η κοπέλα, η οποία είναι με κάποιον και θέλει να τον φέρει σε δύσκολη θέση. Τον σέβομαι και τον εκτιμώ. Είμαι στενοχωρημένη που του έχω δημιουργήσει όλο αυτό», είπε συγκινημένη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This