Η Μαρίνα Πατούλη ξέχασε χωρισμούς και διαζύγια και σεργιάνισε χαρωπή στα Ματογιάννια

Στη Μύκονο με φουλ ψυχολογία!

Must Read

Αλλος άνθρωπος η Μαρίνα Πατούλη με το που πάτησε το πόδι της στη Μύκονο! Πάει και η θλίψη για τον χωρισμό της με τον περιφερειάρχη, πάνε και οι εικόνες μπροστά στις κάμερες χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Η Μαρίνα που όλοι ξέραμε έκανε comeback και μάλιστα όχι κάπου τυχαία, αλλά εκεί όπου οι παπαράτσι κάνουν δουλίτσα!

Στα Ματογιάννια, λοιπόν, σεργιάνισε η κυρία Πατούλη, με εμφανίσεις υπερπαραγωγή, ηλιοκαμένη και με μακιγιάζ αυτή τη φορά, μοιράζοντας δεξιά και αριστερά χαμόγελα! Η μία εμφάνιση με τζιν σορτσάκι, παρακαλώ, μια ζωνάρα να, με το συμπάθιο, και τοπάκι φλοράλ, για να είναι η κοιλίτσα έξω!

Η Πατούλη με τζιν σορτσάκι και τοπάκι φλοράλ

Το δεύτερο σκέλος των βραδινών εμφανίσεων ήταν διαφορετικό, μιας και η πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη άφησε στην ντουλάπα της το σορτσάκι και με ένα εντυπωσιακό και άκρως καλοκαιρινό σύνολο περπάτησε στα σοκάκια της Χώρας με αέρα σταρ!

Με εντυπωσιακό καλοκαιρινό σύνολο

Με… Αρβύλα

Στα Ματογιάννια, όμως, δεν κυκλοφορούν μόνο φρεσκοχωρισμένοι που κατέβηκαν στον κοσμοπολίτικο προορισμό για να ξεσκάσουν, αλλά και ερωτευμένα ζευγάρια, με τον Χρήστο Κιούση να αιχμαλωτίζεται από τον φακό χεράκι χεράκι με την καλή του Χρύσα Βασσάρα.

Χρήστος Κιούσης, Χρύσα Βασσάρα

Επειτα από μια άκρως πετυχημένη σεζόν στο «Open», τόσο με το «Ράδιο Αρβύλα» όσο και με το «Βινύλιο», ο Χρήστος Κιούσης άφησε για λίγο τον Αντώνη Κανάκη και τους ΣερβετάΠαναγιωτόπουλο για να γεμίσει τις μπαταρίες του και να τα ξαναπεί μαζί τους από τη νέα τηλεοπτική σεζόν!

Shaya

Οι φωτογράφοι στα σοκάκια πέτυχαν και την εξωτική Shaya, η οποία, όπως ήταν λογικό, δεν τους χάλασε χατίρι και πήρε τις απαραίτητες πόζες για να εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο το άλμπουμ του νησιού από τις αφίξεις celebrities!

Kαι αν οι νύχτες στο νησί έχουν βόλτες και ποτά, τα μεσημέρια είναι και αυτά πασπαλισμένα με χλιδή! Μετά τους Πιάνιτς και Mποριέλο, άλλος ένας σταρ του ποδοσφαίρου αφίχθη χθες στο νησί, και δεν είναι άλλος από τον Γάλλο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος, παρά τον αποκλεισμό της Γαλλίας από τα ημιτελικά του Euro (με το αστέρι της Παρί να δέχεται σκληρή κριτική), δεν χάλασε τη ζαχαρένια του και θα ριλαξάρει για κάποιες ημέρες στις ξαπλώστρες των διάσημων beach bars του νησιού!

Οι καλλονές στο Nammos σε… παράταξη
Σαμπάνιες και ξέφρενος χορός

Και μέχρι ο Εμπαπέ να μάθει τα κόλπα του νησιού, καλλονές τού δίνουν και καταλαβαίνουν με ξέφρενο χορό και σαμπάνιες! Oπως έκανε και η παρέα έξι «πειρασμών» που κατέφθασε με βαν στο Nammos Village με τις Moët και τις τεκίλες, που το ένα μπουκάλι κοστίζει κοντά στα 3.000 ευρώ, να δίνουν και να παίρνουν!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This