Απόστολος Γκλέτσος: «H δήλωσή που έκανα για το ψάρι είναι ιερή» (video)

«Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.»

Must Read

Ο Απόστολος Γκλέτσος είναι πολύ ενεργός πολίτης και ασχολείται με τα κοινά, άλλωστε έχει υπάρξει δήμαρχος της Στυλίδας αλλά και Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας.

Ο γνωστός ηθοποιός φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις αλλαγές που διακρίνει στην κοινωνία μας, κυρίως από τους νέους.

«Αλλάζει η κοινωνία. Αλλάζει, με άλλες ταχύτητες αλλάζουν τα αστικά κέντρα και με άλλες ταχύτητες η επαρχία. Και οι δύο αλλαγές γίνονται προς το καλύτερο και αφορούν τις νέες γενεές. Το βλέπω από την κόρη μου και από άλλα παιδιά. Νομίζω πως πάμε καλύτερα. Οι άνθρωποι της πόλης είναι περισσότερο προβληματισμένοι και προβληματικοί. Οι άνθρωποι της επαρχίας έχουν αλλού είδους προβλήματα, αλλά είναι πιο ευτυχισμένοι».

Αναφορικά με την περιβόητη ατάκα που είχε πει ότι «το ψάρι που ψήνεται και από τις δύο πλευρές» που είχε προκαλέσει μεγάλο ντόρο, ο δημοσιογράφος της εκπομπής εκτιμά πως ο Απόστολος Γκλέτσος έχει βοηθήσει τα νέα παιδιά κυρίως της περιφέρειας να μην κρύβονται όσον αφορά τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.

«Όταν έλεγα ότι η δήλωσή μου είναι ιερή, αυτό εννοούσα και γι’ αυτό το έκανα. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Και όποιος θέλει να ειρωνευτεί, να το χλευάσει ή να κάνει πλάκα, καλώς να ορίσει», σχολίασε ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This