Σπύρος Μπιμπίλας για τους ηθοποιούς που ξεγελάστηκαν! Πήγαν σε casting και κατέληξαν ως… σερβιτόροι (video)

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ περιγράφει το περιστατικό!

Must Read

Θύματα εργασιακής απάτης από εταιρία οπτικοακουστικών μέσω παραγωγής έπεσαν τρεις ηθοποιοί, όταν πήγαν για casting για πιλότο σε μία εκπομπή που είχε θέμα τους γάμους, αλλά τελικά κατέληξαν να κάνουν τους σερβιτόρους.

Για το απίστευτο αυτό περιστατικό μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι not», ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, στον οποίο έγινε και η καταγγελία, εξιστορώντας όλα όσα έμαθε και από τις δύο μεριές.

«Eνημερώθηκα με έναν πολύ περίεργο τρόπο. Με πήρε η ίδια η κυρία που έχει την εταιρεία, την οποία γνωρίζω από τις πρεμιέρες που έρχεται και παίρνει συνεντεύξεις για το κανάλι που έχει στο YouTube. Εξιστόρησε αυτό το γεγονός, ότι δηλαδή πήρε τις ηθοποιούς για δοκιμαστικό για πιλότο, και ότι υπέγραψαν ένα συμβόλαιο ότι αμισθί θα έκαναν το δοκιμαστικό αλλά κάποια στιγμή του δοκιμαστικού εξερράγησαν και σηκώθηκαν και φύγανε. Εκείνη με τη σειρά της, έδωσε κάποια χρήματα για να γυρίσουν πίσω με τον προαστιακό γιατί ήταν και μακριά. Απ’ ότι κατάλαβα, μάλλον με πήρε για να τη βοηθήσω», είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Μετά με πήρε ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΗ που ανήκει σε συγκεκριμένη παράταξη και μου είπε ότι τα κορίτσια αυτά προσέτρεξαν σε αυτόν και εκεί ξεκινάει μία άλλη παράμετρος περίεργη. Γιατί πήγαν στη συγκεκριμένη παράταξη η οποία πρόλαβε να βγάλει μία ανακοίνωση ότι προστατεύει τους ηθοποιούς και δεν απευθύνθηκαν εδώ; Ήρθε τελικά μία καταγγελία στο σωματείο μας από τα κορίτσια. Την εξετάσαμε και θα έρθουν να καταθέσουν»

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι «στην καταγγελία αναφέρουν ότι πήγαν για δοκιμαστικό όντως, αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της βραδιάς διαπίστωσαν ότι πρόκειται για τον αρραβώνα της κόρης της κυρίας αυτής και όλα αυτά εν άγνοιά τους.

Η κύρια βάση της καταγγελίας έδωσε 70 ευρώ στα κορίτσια για να τα μοιραστούν, προκειμένου να γυρίσουν στην Αθήνα. Τους έδωσε αυτά τα χρήματα απ’ ότι μας είπανε για να μπορέσουν να πάρουν τον προαστιακό να γυρίσουν, γιατί ήταν πολύ μακριά.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This