Κόνι Μεταξά: O σύντροφος της πρωταγωνιστεί στο videoclip του νέου της τραγουδιού «Αμάν» (video)

Must Read

Νέο τραγούδι κυκλοφόρησε η Κόνι Μεταξά από την Panik Records και όλα δείχνουν ότι θα γίνει το απόλυτο hit του καλοκαιριού.

Στο videoclip του τραγουδιού που φέρει τον τίτλο «Αμάν», η αγαπημένη influencer μας δείχνει τις τραγουδιστικές, υποκριτικές αλλά και χορευτικές της ικανότητες, αποδεικνύοντας πως διαθέτει όλο το πακέτο για να βάλει φωτιά στα νυχτερινά μαγαζιά της χώρας μας.

Του στίχους του τραγουδιού έγραψε ο Chris Achilleos και τη μουσική συνέθεσε ο ίδιος με τον Βασίλη Κουμεντάκο, ενώ στα φωνητικά βοήθησε και ο πατέρας της Λευτέρης Πανταζής. Τη σκηνοθεσία του videoclip έκανε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος και τη χορογραφία ο Τάσος Ξιαρχό. Όλη αυτή η ομάδα συντέλεσε σε αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα, που κατάφερε να αποσπάσει μέσα σε λίγη ώρα πάνω από 5000 προβολές.

Έκπληξη όμως αποτέλεσε η εμφάνιση του αγαπημένου της συντρόφου, Μάριου Καπόστη, στο τέλος του videoclip, στον οποίο απ’ ότι φαίνεται αφιερώνει και το τραγούδι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This