Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φοβάμαι την επόμενη μέρα μετά από 6 χρόνια στον ΑΝΤ1» (video)

«Ανυπομονώ να ζήσω πιο δημιουργικές χαρές»

Must Read

Έπειτα από έξι χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποφάσισε να αποχαιρετήσει τη Φαίη Σκορδά και το Γιώργου Λιάγκα.

Πολλά έχουν ακουστεί όσον αφορά το τηλεοπτικό μέλλον του παρουσιαστή, χωρίς ωστόσο να έχουν επιβεβαιωθεί.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παρόλο που έκανε το μεγάλο βήμα να φύγει από την εκπομπή που του παρείχε μία σιγουριά, στο κείμενο που έγραψε πρόσφατα για το Znews παραδέχτηκε πώς φοβάται για το «αύριο».

«Έχω χ@@@ει πάνω μου για τη συνέχεια. Ακούω το όνομά μου να συζητιέται για το που θα βρεθώ επαγγελματικά την επόμενη σεζόν και δε σας κρύβω ότι κολακεύομαι όπως θα έκανε και ο διπλανός σας. Επειδή, όμως αυτά, όσο όμορφα και αν είναι, παρέρχονται και καλό είναι να συμβαίνουν 1-2 φορές στην επαγγελματική μας ζωή… Επειδή ανυπομονώ να ζήσω πιο δημιουργικές χαρές, όπως τη δημιουργία μιας οικογένειας… και δε μπορώ να ισορροπήσω μέσα μου…

Για όλα αυτά τα “επειδή”, όσο και να το θέλω από τα βάθη της ψυχής μου, φοβάμαι την επόμενη μέρα μετά από 6 χρόνια στον ΑΝΤ1. Φοβάμαι όσο με ιντριγκάρει. Τρομάζω αλλά θέλω. Γιατί, μην αμφιβάλλετε λεπτό: Ο Ουγγαρέζος με το μεγάλο στόμα έχει “κλ@@ει” πόμολα. Δε γίνεται όμως διαφορετικά. Η δική μου εξέλιξη ως άνθρωπος, περνά και μέσα από το ζωντανό κύτταρο της δουλειάς μας, άρα μέσα και από εσάς αδέρφια μου.

Είναι σαν νυχτερινό κολύμπι. Ωραία ήταν στη ζεστή άμμο αλλά, όσο κι αν φοβάμαι τα σκοτεινά νερά, ήρθε η ώρα να βουτήξω και ελπίζω να με προσέχετε»

Δείτε το απόσπασμα που πρόβαλε η εκπομπή «Καλοκαίρι not».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This