«Ρήξη» στη σχέση μεταξύ της Κατερίνας Καραβάτου και της Μαριλού Ρεπαπή – Τι συνέβη; (video)

Ο τσακωμός πριν το φινάλε των «Κου Κου».

Must Read

Η Κατερίνα Καραβάτου είπε αντίο στο Star, καθώς έπειτα από τέσσερα συνεχόμενα χρόνια παρουσίασης της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» φαίνεται να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας της.

Τα τελευταία 24ωρα ωστόσο, φημολογείται ότι στο STAR θα αναλάβει πρωινή εκπομπή η πρώην συνεργάτιδα της παρουσιάστριας, Μαριλού Ρεπαπή μαζί με τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο, γεγονός το οποίο διέψευσε η ίδια η δημοσιογράφος με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται και επειδή δεν μπορώ τα ό, τι να ‘ναι δημοσιεύματα που με αφορούν, θα πω ότι δεν θα είμαι σε πρωινό. Ούτε πριν από τη Ζήνα. Ούτε μετά το νέο πρωινό. Ούτε σε αυτό. Ούτε σε άλλο. Δεν είναι στις προθέσεις μου αυτήν τη στιγμή να ξανακάνω πρωινό γενικότερα. Αλήθεια ΑΥΤΑ τα 4 χρόνια μου αρκούν για μια ζωούλα. Αν αλλάξω γνώμη, θα ενημερώσω. Θα το είχα κάνει νωρίτερα, αλλά δεν πίστευα ότι ενδιαφέρει κανέναν. Θα συνεχίσω να ποστάρω βλακείες και κακά λογοπαίγνια όμως και αυτό είναι δέσμευση», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» και η Τζωρτζέλα Κόσιαβα προχώρησε σε μία αποκάλυψη που αφορούσε την σχέση μεταξύ της παρουσιάστριας και της δημοσιογράφου.

Απ’ ότι φαίνεται μετά το φινάλε της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» έγινε τραπέζι μεταξύ των συντελεστών της εκπομπής. Η Μαριλού Ρεπαπή όμως και ο αρχισυντάκτης Γιώργος Εφραιμίδης δεν καλέστηκαν ποτέ, με τις φήμες να θέλουν τις δυο γυναίκες να μην έχουν πλέον πολύ καλές σχέσεις.

Τις φήμες αυτές επιβεβαίωσε η διευθύντρια του περιοδικού You, Τζώρτζια Συρίχα που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του OPEN η οποία ανέφερε πως σε ένα meeting η Κατερίνα Καραβάτου επέπληξε την Μαριλού Ρεπαπή και από τότε οι σχέσεις τους ψυχράθηκαν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This