Ρασέλ: «Βίωσα πολύ μεγάλο bullying λόγω του χρώματός μου! Με αποκαλούσαν Καρεμπέ» (video)

«Μπορεί η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να είναι πολύ καλή αλλά Βίκυ δεν θα είναι.»

Must Read

Η Ράσελ έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, όπου και εκείνη όπως και η Μέγκι Ντρίο έκανε ιδιαίτερη εντύπωση κυρίως με τις αιχμηρές σε δηλώσεις που έκανε για τους συμπαίκτες της.

Δείτε επίσης: Μέγκι Ντριο για Ρασέλ: «Δεν είναι μοντέλο! Μπήκε στο GNTM με μιμήθηκε αλλά δεν της βγήκε σε καλό» (video)

Ωστόσο εκείνη μετά την αποχώρησή της από το reality μόδας αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι, κάτι το οποίο έκανε και πριν δηλώσει συμμετοχή στο εν λόγω reality.

Η νεαρή τραγουδίστρια μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Καλοκαίρι not» αναφέρθηκε στο GNTM, αναπολώντας τις στιγμές που έζησε, ενώ παραδέχτηκε πως μετάνιωσε για κάποια σχόλια που έχουν ειπωθεί από εκείνη.

«Το GNTM άλλαξε την ζωή μου και τώρα που γίνονται τα bootcamp νοστάλγησα εκείνες τις στιγμές. Θα ξαναπήγαινα, δεν το μετάνιωσα απλά μπορεί να μην έλεγα κάποιες ατάκες που είπα. Πάνω στα νεύρα μου χαρακτήρισα έναν συμπαίκτη μου κακιασμένη σκρόφα», δήλωσε.

Όσον αφορά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το reality μόδας δήλωσε: «Για εμένα θα είναι πλήγμα που θα λείπει η Βίκυ Καγιά με τις ατάκες της. Βέβαια κι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι μια κούκλα, όσο έχω δει αλλά δεν ξέρω εγώ την αγαπώ την Βίκυ Καγιά. Μπορεί να είναι πολύ καλή αλλά Βίκυ δεν θα είναι.»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απόφασή της Παρασκευής Κερασιώτη να εργαστεί ως σερβιτόρα στη Μύκονο για να μπορέσει να βγάλει τα προς το ζην.

«Μίλησα με την Παρασκευή και της βγάζω το καπέλο και μπράβο της που δουλεύει ως σερβιτόρα στην Μύκονο. Μου είπε ότι το βίωσε πολύ δύσκολα γιατί πήγε να πιάσει δουλειά και ξαφνικά όλοι έγραφαν για αυτό. Μεγάλα ονόματα της showbiz κάθονται στο σπίτι τους και δεν έχουν να φάνε και ντρέπονται να κάνουν μια άλλη δουλειά», τόνισε.

Τέλος αποκάλυψε πώς σε πολύ μικρή ηλικία είχε πέσει θύμα bullying από τους συμμαθητές της στο σχολείο, λόγω του χρώματος της γεγονός το οποίο τη στεναχώρησε πάρα πολύ όμως εκείνη με τη βοήθεια της μητέρας της κατάφερε και το ξεπέρασε.

«Εγώ όταν πήγαινα στο σχολείο βίωσα πολύ μεγάλο bullying λόγω του χρώματός μου. Καρεμπέ με ανέβαζαν, Καρεμπέ με κατέβαζαν. Στενοχωριόμουν πολύ κι έκλαιγα και η μαμά μου μού έλεγε ότι τα παιδιά στην ηλικία αυτήν και στην Ελλάδα συνηθίζουν να βλέπουν παιδάκια με άλλο χρώμα δέρματος. Οπότε είναι λίγο πρωτόγνωρο για αυτά κι είναι φυσιολογικό να κοροϊδεύουν. Με αυτόν τον τρόπο το ξεπέρασα. Ήταν η μαμά που μού έλεγε δεν θέλω να σε βλέπω να κλαις για κανένα λόγο. Έτσι σκεφτόμουν την μαμά μου κι όσα μού έλεγε και δεν έκλαιγα», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This