Μίνα Αδαμάκη: «Δεν βλέπω τις “Τρεις Χάριτες”! Αισθάνομαι φρικτά» (video)

«Ήταν επιλογή μου να μην κάνω οικογένεια! Δεν το μετάνιωσα»

Must Read

Ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα στις αρχές της δεκαετίας του 1980, ευρύτερα γνωστή και αγαπητή όμως έγινε μέσα από την σειρά «Τρεις Χάριτες», όπου και πρωταγωνιστούσε.

Ο λόγος για την Μίνα Αδαμάκη, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει σε πολύ πετυχημένες σειρές όπως είναι «Το δις εξαμαρτείν», ενώ η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στην σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Εθνική Ελλάδος».

Η καταξιωμένη ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι not» αναφέρθηκε στην πανδημία του κορωνοϊού και πως αυτό την επηρέασε ψυχολογικά αλλά και επαγγελματικά.

«Αυτό με τον κορωνοϊό ήταν ένα σοκ, ήρθε τελείως αναπάντεχα και μας έπληξε όλους», είπε αρχικά.

«Δεν κοιτάζω τους ρόλους. Τους ρόλους τους κοιτάς όταν είσαι μικρός, τώρα δεν με ενδιαφέρει αυτό. Με ενδιαφέρει η παράσταση και το κείμενο», είπε για το πως επιλέγει τους ρόλους που θα παίξει.

Στη συνέχεια αποκάλυψε τον λόγο που δεν βλέπει την σειρά «Τρεις Χάριτες».

«Δεν έχω ξαναδεί τις “Τρεις Χάριτες” γιατί δεν μου αρέσει να βλέπω καθόλου τον εαυτό μου. Αισθάνομαι φρικτά. Δεν πίστευα ότι θα γίνει επιτυχία η σειρά, αυτά τα πράγματα δεν τα ξέρεις ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το κίνημα #metoo δήλωσε: «Λίγο πολύ γίνονται παντού αυτά. Στο θέατρο πήραν μια άλλη έκταση γιατί είναι το θέατρο. Αν οι ηθοποιοί κάνουν αυτά, σκέψου τι κάνουν οι άλλοι και μετά λένε “ είδες που στα έλεγα, οι ηθοποιοί…”. Τόσα χρόνια στο θέατρο δεν έχω δεχτεί άσχημη συμπεριφορά και το λέω κατηγορηματικά».

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η γνωστή ηθοποιός παραδέχτηκε πως δεν μετάνιωσε που δεν έκανε οικογένεια καθώς ήταν επιλογή της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This