Οι Έλληνες celebrities που διακοπάρουν μακριά από το… «πριγκιπάτο» της Μυκόνου

Καλή και η Μύκονος, αλλά...

Must Read

Ελληνικό καλοκαίρι δεν σημαίνει μόνο Μύκονος! Μπορεί οι προβολείς να πέφτουν κάθε χρόνο στο κυκλαδίτικο νησί λόγω των διεθνών σταρ που το επιλέγουν, καθώς είναι διάσημο στα πέρατα της γης ως glamorous προορισμός διακοπών, ωστόσο, οι δικοί μας celebrities ξέρουν καλά ότι υπάρχουν κι άλλα πολλά μέρη, τόσο στη νησιωτική χώρα όσο και στην ηπειρωτική Ελλάδα, που συναγωνίζονται ή και ξεπερνούν σε ομορφιά το… πριγκιπάτο των Κυκλάδων.

Ετσι λοιπόν, δεν χάνουν ευκαιρία να τα επισκεφθούν, απολαμβάνοντας τις διακοπές τους μακριά από την κοσμική βαβούρα.

Η Κατερίνα Λάσπα τα τελευταία χρόνια επισκέπτεται σταθερά τη Σέριφο. Το ίδιο έπραξε και φέτος, και η χαρά της ήταν τόση που φωτογραφήθηκε την ώρα που χοροπηδούσε σε μια υπέροχη αμμουδιά εντυπωσιάζοντας με το καλογυμνασμένο κορμί της.

Κατερίνα Λάσπα

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μετά τη Μύκονο, πήρε την αγαπημένη του Ευρυδίκη Βαλαβάνη και «έπλευσαν» για την Αστυπάλαια. Εκεί ο πανελίστας με τους απίστευτους κοιλιακούς πόζαρε με φόντο το απέραντο γαλάζιο και μια ελληνική σημαία.

Κωνσταντίνος Βασάλος

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, από την άλλη μεριά, δεν κάνει πολλές… απιστίες στα ειδυλλιακά παραθαλάσσια μέρη του Βορρά, αφού -ως γνωστόν- για τους Θεσσαλονικείς (και όχι μόνο) σαν τη Χαλκιδική δεν έχει. Φορώντας το μπικίνι της, έστειλε φιλάκια στους followers της από την παραλία.

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Την ίδια στιγμή η Μυριέλλα Κουρεντή πόσταρε ένα «κλικ» που τη δείχνει να οδηγεί ταχύπλοο στα μαγευτικά Σύβοτα, στη Θεσπρωτία,

Μυριέλλα Κουρεντή

ενώ η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία κάνει διακοπές με το σκάφος της, έδωσε το στίγμα της από τον Γερολιμένα Λακωνίας.

Τατιάνα Στεφανίδου

Η Μαριάντα Πιερίδη επέλεξε την Τήνο, όπου τα περνάει μούρλια και αυτό βγαίνει και στο Instagram.

Μαριάντα Πιερίδη

Η Κατερίνα Δαλάκα έδωσε στους διαδικτυακούς της φίλους μια εναλλακτική πρόταση εξόρμησης στο φαράγγι του Βίκου, κοντά στα Ιωάννινα.

Κατερίνα Δαλάκα

Τέλος, η αδυνατισμένη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το… παίζει μοντέλο στην παραλία του πολυτελούς «Costa Navarino», στη Μεσσηνία.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This