Στέφανος Πιτσίνιαγκας – Μαριάννα Καρά: Χώρισαν μετά το τέλος του House of Fame

Must Read

Τους γνωρίσαμε μέσα από το House of Fame και οι δύο κάνανε αίσθηση μέσα στο μουσικό reality, κυρίως με τον έρωτα που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους.

Ο λόγος για την Μαριάννα Καρά και τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα, ο οποίος μάλιστα ήταν και ο μεγάλος νικητής.

Οι δύο νεαροί τραγουδιστές μπήκαν στο παιχνίδι να ακολουθήσουν το όνειρό τους αλλά εκτός από το τραγούδι άνθισε και ένας μεγάλος έρωτας.

O έρωτάς τους όμως έληξε κάπως άδοξα, αφού αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην σχέση τους. Το γεγονός αυτό έγινε γνωστό από την ίδια την Μαριάννα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου εξέφρασε την λύπη της και αποκάλυψε εμμέσως πλην σαφώς, ότι ήταν απόφαση του Στέφανου.

«Δεν νομίζω πως θα έφτανα σε αυτό το σημείο να γράψω αυτά τα λόγια και πραγματικά η καρδιά μου έχει γίνει χίλια κομμάτια. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν θα μπορούσα να ζω σε μια ψευδή πραγματικότητα, δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό στον εαυτό μου ούτε σε κάθε ένα υπέροχο προσωπάκι που με στήριξε και μου έδειξε τόση αγάπη από την αρχή και είναι ακόμα δίπλα μου κάθε μέρα. Την επόμενη βδομάδα και εγώ και ο Στέφανος ξεκινάμε ένα μεγάλο βήμα κι ευκαιρία που μας δίνεται είναι ένα όνειρο που ούτε θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Η αρχή μας όμως θα είναι χωριστά, ξεκινάμε τα βήματά μας χωρίς ο ένας να κρατά το χέρι του άλλου. Είναι κάτι που μου ραγίζει την καρδιά όσο δεν θα μπορούσα να περιγράψω. Όσα ένιωσα για αυτόν τον άνθρωπο δεν περιγράφονται και ως κοπέλα και συνεργάτης του προσπάθησα να δώσω το “όλο” μου σε εκείνον. Αυτή του όμως την απόφαση δεν μπορώ παρά να την σεβαστώ, πως αυτός είναι ο δρόμος που θέλει να βαδίσει για εκείνον.

Θα με αγαπάει και το ξέρω αλλά δεν μπορώ να υποσχεθώ το ίδιο για εμένα προς εκείνον γιατί ο πόνος είναι πολύς. Μέσα από την καρδιά μου του εύχομαι κάθε επιτυχία στην καριέρα του ελπίζοντας έστω και κάτι από αυτά που έκανα άξιζε στα μάτια του. Περιμένω πολύ αυτή την αρχή πάνω στη σκηνή για να μπορέσω να βγάλω όλη μου την ψυχή εκεί πάνω και αγάπη για το τραγούδι που μέσα στο παιχνίδι, η ελευθερία αυτή πνίγηκε. Περνώντας κάτι τέτοιο στην αρχή θα είναι δύσκολο, αλλά θέλω και οι δυο μας να λάμψουμε εκεί πάνω ακόμα και χώρια. Σας αγαπώ όλους τόσο και θα ήθελα να το ξέρετε. Η αγάπη δεν είναι εύκολη, οι άνθρωποι επιλέγουν, αλλάζουν οι απομακρύνονται. Η καρδιά μου έχει ραγίσει τόσο μα τόσο που το μόνο που θα σας ζητούσα μέσα από την ψυχή μου είναι κατανόηση», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This