O καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον Τόλη Βοσκόπουλο (video)

Αντίο στον «πρίγκιπα» της πίστας

Must Read

Με το άκουσμα της είδησης του θανάτου του τεράστιου Τόλη Βοσκόπουλου, πολλοί καλλιτέχνες τον αποχαιρέτησαν είτε με δηλώσεις τους στα media είτε μέσα από τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης αποχαιρέτησε τον «αδερφό» του: «Ο πιο γλυκός άνθρωπος, ο πιο καλός άντρας. Δεν είναι καθόλου καλή αυτή η μέρα. Εχω να νιώσω έτσι από τότε που έφυγε ο πατέρας μου από τη ζωή. Το κύριος είναι πολύ λίγο. Ενας τόσο γλυκός άνθρωπος, δοτικός, χορτασμένος. Είχα την τιμή και την τύχη να είμαι κοντά του στις τελευταίες μας εμφανίσεις στο Baraonda. Δεν ήταν μόνο φίλοι με τον πατέρα μου, ήταν σαν αδέλφια».

«Δεν έχω λόγια… Το πρώτο τραγούδι που έγραψα ποτέ είχα την τύχη και την τιμή να το πεις εσύ. Κάτι τέτοιες ώρες πόσο σε θυμάμαι, κάτι τέτοιες ώρες νιώθω μοναξιά… Καλό ταξίδι, αδερφέ μου» έγραψε ο Γιάννης Πάριος.

Ο Λευτέρης Πανταζής έκανε λόγο για το ίνδαλμά του: «Αθάνατος! Ηταν το ίνδαλμά μου. Θυμάμαι την πρώτη φορά που ήρθε να με δει με τη Μαρινέλλα και τραγουδούσα Βοσκόπουλο. Μου είπαν ότι ήταν από κάτω και μου κόπηκαν τα πόδια. Μετά, που κατέβηκα στο τραπέζι του, μου είπε “μπράβο, πιτσιρίκο, ήσουν πολύ καλός”».

«Αντίο, αστέρι» έγραψε η Αννα Βίσση.

Φορτισμένη συναισθηματικά η Νένα Χρονοπούλου έγραψε: «Τι Δευτέρα και αυτή… Δευτέρα 19 Ιουλίου γεμάτη ζέστη αλλά και ένα πικρό αντίο σε έναν άνθρωπο και καλλιτέχνη που έχει λατρευτεί απ’ όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Σήμερα έφυγε ο Τόλης, ο δικός μας Τόλης, γιατί Τόλης ήταν, είναι και θα μείνει για πάντα μόνο ένας. Αντίο, αηδόνι μας, καλό παράδεισο, δεν θα σταματήσουμε ποτέ να σε ακούμε ακόμα και από τους ουρανούς… Αλλωστε πάντα εκεί ανήκες».

«Ενα μεγάλο αντίο και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε έναν από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες και ανθρώπους που γέννησε η χώρα μας και είχα την τιμή και τη χαρά να συνεργαστώ μαζί του και να γνωρίσω τον άνθρωπο Τόλη μέσα από τις συνεργασίες μας. Γιατί ήσουν για όλους ο αγαπητός Τόλης, το πρότυπο του οικογενειάρχη, το παράδειγμα του δασκάλου, το υπόδειγμα του συνεργάτη, ο έντιμος, ο εργατικός, ο ευγενής και χαμογελαστός άνθρωπος. Καλό ταξίδι, πρίγκιπά μου, στου παραδείσου τις γειτονιές που σήμερα μεταναστεύεις» έγραψε η Αντζελα Δημητρίου.

«Καληνύχτα, λεοντόκαρδε. Πάντα μεγαλόψυχος, γενναιόδωρος. Θα σε θυμόμαστε όλοι με αγάπη κι ευγνωμοσύνη» έγραψε ο Χρήστος Δάντης.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αποχαιρέτησε τον νονό του: «Για τους περισσότερους ήταν ένας μύθος… Εγώ είχα την ασύλληπτη τύχη να τον έχω νονό, να χριστώ με λάδι απ’ τα χέρια του και να έχω την ευκαιρία να γνωρίσω πέρα απ’ το καλλιτεχνικό του κάλλος και το υπέρτατο εύρος της ελληνικής του ψυχής! Καλό ταξίδι, νονέ, . Ευχαριστώ για όλα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This