Η φωτογραφία που «μαρτυρά» επανασύνδεση για Snik-Ηλιάννα Παπαγεωργίου και η χρυσή μπριζόλα

To σχόλιο της Soula Glamorous για το πανάκριβο εστιατόριο του Τούρκου σεφ στη Μύκονο

Must Read

Στη Μύκονο βρίσκονται για διακοπές οι φρεσκοχωρισμένοι Snik και Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τις φήμες να οργιάζουν ότι το ζευγάρι είναι ξανά μαζί. 

Ο γνωστός τράπερ έκανε ξανά follow την πρώην σύντροφό του στο Instagram, με πολλούς να σχολιάζουν ότι πιθανόν το ζευγάρι να επανασυνδέθηκε. Μάλιστα, οι δυο τους όπως αποδείχτηκε βρέθηκαν στο νησί των ανέμων την ίδια περίοδο και η κάμερα του Mykonos Live TV «τσάκωσε» τον Snik να περπατάει στα στενά της Μυκόνου. Όπως άφησε να εννοηθεί ο Πέτρος Νάζος ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι Not, ο Snik έμοιαζε να ψάχνει την Ηλιάνα στο νησί.

Η δαιμόνια ρεπόρτερ του Instagram Soula Glamorous, αποκάλυψε ότι το ζευγάρι γευμάτισε στο πανάκριβο εστιατόριο του Τούρκου σεφ Νουσρέτ, αφού στην φωτογραφία που ανέβασε ο Snik στον λογαριασμό του με την χρυσή μπριζόλα, φαίνεται το χέρι της Ηλιάνας με το χαρακτηριστικό δαχτυλίδι με το οποίος η ίδια ποζάρει σε άλλη φωτογραφία στον δικό της λογαριασμό. Η Soula Glamorous σχολιάζει μάλιστα ότι η μπριζόλα που έφαγε το ζευγάρι μαζί με το show που κάνει ο Τούρκος σεφ κοστίζει περίπου…. 1.700 ευρώ!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This