Δευτέρα 26/7/2021

Ξεσπά για τον διαχωρισμό ο Χρήστος Δάντης: «Θα αλλάξω επάγγελμα αν συμβεί αυτό» (video)

«Εγώ δεν θα παίξω σε μαγαζιά μόνο για εμβολιασμένους» ξεκαθάρισε

Πριν από μερικές μέρες, η ανάρτηση του τραγουδιστή Χρήστου Δάντη στην οποία έπαιρνε θέση για τα απαράδεκτα μέτρα που θέλει να επιβάλλει η κυβέρνηση κάνοντας διαχωρισμό της κοινωνίας σε πολίτες δύο ταχυτήτων, παρεξηγήθηκε από ορισμένους που έσπευσαν να τον χαρακτηρίσουν «αρνητή».

Ωστόσο ο καλλιτέχνης ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος όχι μόνο δεν είναι αρνητής της πανδημίας και των εμβολίων, αλλά έχει πλήρη εμπιστοσύνη στην επιστήμη. Εκείνο όμως που δεν μπορεί να δεχτεί ως πολίτης αλλά και ως εργαζόμενος είναι ο καταναγκαστικός εμβολιασμός και οι απειλές για απολύσεις που θα ακολουθήσουν όσους αρνηθούν να εμβολιαστούν.

 «Ο κόσμος δεν κατάλαβε τι θέλω να πω σαν μήνυμα. Δεν είμαι αντιεμβολιαστής. Υπάρχει ένας πολύ μεγάλος φόβος από τον κόσμο και το σέβομαι να μη θέλει να εμβολιαστεί κάποιος. Μπορεί να είμαι κατά της απόφασης αλλά δεν είμαι κατά του εμβολίου. Το γεγονός της όποιας διαδήλωσης το θεωρώ λίγο επικίνδυνο», τόνισε ο Χρήστος Δάντης μιλώντας στην εκπομπή του Open Καλοκαίρι Νot.

Ο γνωστός καλλιτέχνης σχολίασε ότι ήταν υπερβολικές οι αντιδράσεις για τον Πάνο Κιάμο ο οποίος επέλεξε να τραγουδήσει μόνο για εμβολιασμένους πελάτες, ενώ ο ίδιος θα σκεφτεί να αλλάξει επάγγελμα όπως είπε εάν επιβληθεί αυτό το καθεστώς: «Τον αδίκησαν τον Πάνο Κιάμο για το πρώτο covid free νυχτερινό μαγαζί. Εγώ όμως στο παιχνίδι αυτό δεν θα παίξω αλλά μόνο σε μικτά μαγαζιά. Δεν μου αρέσει να το λέω αλλά αυτή η κατάσταση φοβάμαι ότι θα μας φέρει στον διαχωρισμό. Προτιμώ, αν η δουλειά μου οδηγηθεί 100% σε αυτό, να αλλάξω επάγγελμα» είπε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ