Το «δώρο» που ζήτησε ο Τόλης Βοσκόπουλος να δοθεί στην κόρη του Μαρία μετά τον θάνατό του

Είχε ζητήσει από τον κουμπάρο του να το δώσει στην κόρη του μετά τον θάνατό του

Must Read

Την περιέργεια πολλών κίνησε το δώρο που κρατούσε στα χέρια του ο  Άρης Παπαργυρόπουλος κατά την άφιξή του στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, συνοδευόμενος από τον πατέρα του και κουμπάρο του Τόλη Βοσκόπουλου, Αργύρη Παπαργυρόπουλο.

Το δώρο αυτό προοριζόταν για την κόρη του άρχοντα της πίστας, τη Μαρία Βοσκοπούλου και ήταν επιθυμία του πατέρα της να το λάβει μετά τον θάνατό του. Πρόκειται για ένα πορτρέτο του Τόλη το οποίο ο κουμπάρος του φυλούσε εδώ και χρόνια προκειμένου να το δώσει στην κόρη του την ημέρα που θα πεθάνει, όπως εκείνος του είχε ζητήσει.

«Ήρθε ένας καλλιτέχνης και του έκανε με ένα μολύβι ένα πορτρέτο. Το ‘βαλε κορνίζα. Το είχε και μου λέει “ρε κουμπαράκι, αυτό θέλω να το δώσω σε σένα να το πάρεις μαζί σου, να το φυλάξεις. Αυτός είναι ο Βοσκόπουλος, μου λέει. Δεν είναι ο Βοσκόπουλος ο μακιγιαρισμένος, με τα φώτα. Είναι αυτές οι πέντε γραμμές που έχει αυτό το πράγμα. Θέλω εσύ να το φυλάξεις. Το ‘χω φυλάξει και σκέφτομαι όταν θα πάω να δω την κόρη του να της πω αυτό είναι από τον μπαμπά σου, σου ανήκει και σένα» δήλωσε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This