Κυριακή 1/8/2021

Το «δώρο» που ζήτησε ο Τόλης Βοσκόπουλος να δοθεί στην κόρη του Μαρία μετά τον θάνατό του

Είχε ζητήσει από τον κουμπάρο του να το δώσει στην κόρη του μετά τον θάνατό του

Την περιέργεια πολλών κίνησε το δώρο που κρατούσε στα χέρια του ο  Άρης Παπαργυρόπουλος κατά την άφιξή του στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, συνοδευόμενος από τον πατέρα του και κουμπάρο του Τόλη Βοσκόπουλου, Αργύρη Παπαργυρόπουλο.

20210721162615 1Q4A6774

Το δώρο αυτό προοριζόταν για την κόρη του άρχοντα της πίστας, τη Μαρία Βοσκοπούλου και ήταν επιθυμία του πατέρα της να το λάβει μετά τον θάνατό του. Πρόκειται για ένα πορτρέτο του Τόλη το οποίο ο κουμπάρος του φυλούσε εδώ και χρόνια προκειμένου να το δώσει στην κόρη του την ημέρα που θα πεθάνει, όπως εκείνος του είχε ζητήσει.

20210721134846 1Q4A6265 1

«Ήρθε ένας καλλιτέχνης και του έκανε με ένα μολύβι ένα πορτρέτο. Το ‘βαλε κορνίζα. Το είχε και μου λέει “ρε κουμπαράκι, αυτό θέλω να το δώσω σε σένα να το πάρεις μαζί σου, να το φυλάξεις. Αυτός είναι ο Βοσκόπουλος, μου λέει. Δεν είναι ο Βοσκόπουλος ο μακιγιαρισμένος, με τα φώτα. Είναι αυτές οι πέντε γραμμές που έχει αυτό το πράγμα. Θέλω εσύ να το φυλάξεις. Το ‘χω φυλάξει και σκέφτομαι όταν θα πάω να δω την κόρη του να της πω αυτό είναι από τον μπαμπά σου, σου ανήκει και σένα» δήλωσε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ