Η Μουτσάτσου με τον «Κλούνεϊ» της βάφτισαν τον γιο τους στην Αίγινα

Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποίησαν τα βαφτίσια του βενιαμίν της οικογένειας

Must Read

Συνδύασαν καλοκαιρινές διακοπές με βαφτίσια! Ο λόγος για την Κατερίνα Μουτσάτσου και τον σύζυγό της Τσαρλς Κόμο, οι οποίοι βρίσκονται στην Ελλάδα από τις αρχές Ιουλίου, απολαμβάνοντας τις ομορφιές της Αίγινας.

Το ζευγάρι (που ζει μόνιμα στην Αμερική, έχει αποκτήσει δύο υπέροχους γιους και επισκέπτεται το νησί του Αργοσαρωνικού κάθε καλοκαίρι) το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποίησε τα βαφτίσια του βενιαμίν της οικογένειας, φροντίζοντας να κρατηθεί το γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ώστε να διαφυλαχθεί η ιερότητα της στιγμής. Μετά το μυστήριο, ωστόσο, η ίδια η Κατερίνα Μουτσάτσου προχώρησε σε σχετική ανακοίνωση μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, ανεβάζοντας μάλιστα και δύο φωτογραφίες από την εκκλησία, όπου φαίνονται και τα δυο αγοράκια της.

Εστειλε μήνυμα

«Σήμερα γιορτάζουμε, αύριο ποιος ξέρει…» σχολίασε λακωνικά στη λεζάντα της χαρμόσυνης ανάρτησής της η γνωστή ηθοποιός, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι πρέπει να ζούμε το τώρα και να χαιρόμαστε γι’ αυτά που πραγματικά έχουν αξία. Η ίδια, μιλώντας στο παρελθόν για τη γνωριμία της στις ΗΠΑ με τον πατέρα των παιδιών της, ο οποίος μοιάζει πολύ με τον Τζορτζ Κλούνεϊ, είχε ομολογήσει ότι αρχικά δεν τον πρόσεξε, γιατί δεν της αρέσει ο Κλούνεϊ. Ο Τσαρλς όμως την κέρδισε και τελικά τον παντρεύτηκε!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σκάνδαλο εκατομμυρίων με κολοσσούς αναψυκτικών

Η αποκαλυπτική έρευνα της εφημερίδας «δημοκρατία» φέρνει στο φως το πάρτι των πολυεθνικών, καθώς δεν διαθέτουν την αναγκαία από τον νόμο «άδεια εμπορίας πόσιμου ύδατος»

More Articles Like This