Νύχτες… πανσέληνες για την κόρη του Ντόναλντ Τραμπ στην Αθήνα

«Athens by night»

Must Read

Πανσέληνος αλά ελληνικά για την κόρη του Ντόναλντ Τραμπ. Η 27χρονη Τίφανι, καρπός του δεύτερου γάμου του πρώην πλανητάρχη με την ηθοποιό Μάρλα Μέιπλς, επέστρεψε στη χώρα μας έπειτα από δύο χρόνια μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, τον 23χρονο δισεκατομμυριούχο Μάικλ Μπούλος.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη Μύκονο το καλοκαίρι του 2018, όταν η Τίφανι έκανε διακοπές μαζί με τη φίλη της Λίντσεϊ Λόχαν, και ανακοίνωσαν τους αρραβώνες τους τον περασμένο Ιανουάριο.

Τίφανι Τραμπ – Μάικλ Μπούλος

Το φεγγάρι

Το ζευγάρι, που έχει καταλύσει σε πολυτελές ξενοδοχείο στα νότια προάστια, επισκέφτηκε το βράδυ του Σαββάτου το Privilege Beach House στη Βουλιαγμένη, όπου έφαγε, ήπιε και απόλαυσε το ολόγιομο φεγγάρι. Πολύ απλή, φιλική και με χιούμορ η κόρη του Τραμπ μίλησε αρκετή ώρα με τον επιχειρηματία Τζίμη Σταθοκωστόπουλο, με τον οποίο έβγαλαν και φωτογραφίες, δηλώνοντας ενθουσιασμένη τόσο με το παραλιακό στέκι και το φαγητό που δοκίμασε όσο και γενικότερα με τη χώρα μας.

Η Τίφανι Τραμπ με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο

Η ίδια, μάλιστα, δεν δίστασε να βγάλει τα παπούτσια της και να περπατήσει ξυπόλυτη στην άμμο. Οσο για τους bodyguards που τη συνόδευαν, τους είχε ζητήσει να την περιμένουν διακριτικά έξω από το Privilege. Η Τίφανι Τραμπ και ο αρραβωνιαστικός της αναμένεται να φύγουν άμεσα από την Αθήνα με προορισμό τη Σαντορίνη, προκειμένου να απολαύσουν τον έρωτά τους στο ειδυλλιακό κυκλαδίτικο νησί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μαρία Αντωνά δείχνει τα πόδια της και πόσο σακατεύτηκε όσο ήταν μέσα στο Survivor

H δημοσιογράφος και σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά, βγήκε από το Survivor πριν από περίπου 10 ημέρες αφού έμεινε...

More Articles Like This