«Δεν έχουμε πειστεί να κάνουμε το εμβόλιο» λέει ο αδερφός του Στάθη Αγγελόπουλου που νοσηλεύεται με Covid-19

«Όλη η οικογένεια περάσαμε τον κορωνοϊό αλλά δεν επιθυμούμε να εμβολιαστούμε»

Must Read

Στο νοσοκομείο Σωτηρία νοσηλεύεται εδώ και λίγες μέρες ο γνωστός τραγουδιστής Στάθης Αγγελόπουλος ο οποίος νόσησε από κορωνοϊό και χρειάστηκε να μπει στην εντατική. 

Ο αδερφός του μιλώντας στον Alpha ανέφερε ότι η κατάσταση της υγείας του πλέον βελτιώνεται και ότι χρειάστηκε να μπει σε ΜΕΘ εξαιτίας ενός προβλήματος στον πνεύμονά του: «Η κατάστασή του βελτιώνεται σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του Σωτηρία. Είχε ένα μικρό πρόβλημα στον πνεύμονα και γι’ αυτό δημιουργήθηκε αυτή η κατάσταση, αλλά από την καθημερινή επικοινωνία που έχω μαζί του βλέπω ότι είναι ευδιάθετος, είναι καλά, ο οργανισμός αντιδρά σωστά και προχωράμε» δήλωσε ο αδερφός του.

«Όλη η οικογένεια περάσαμε τον κορωνοϊό»

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν έχει εμβολιαστεί ο γνωστός καλλιτέχνης, ο αδερφός του απάντησε αρνητικά. Τον λόγο πήρε η Ματίνα Παγώνη η οποία βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής, η οποία τον ρώτησε αν ο αδερφός του έχει μετανιώσει που δεν εμβολιάστηκε αλλά και γιατί η οικογένεια επέλεξε να μην κάνει το εμβόλιο: “Όχι, δεν είχε εμβολιαστεί. Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του για το αν το έχει μετανιώσει. Ανήκει στην ομάδα των ανθρώπων που ακόμα δεν έχει πειστεί ότι πρέπει να κάνει το εμβόλιο. Ούτε εγώ έχω εμβολιαστεί. Όλη η οικογένεια περάσαμε τον κορωνοϊό, αλλά δεν έχουν πειστεί να κάνουμε το εμβόλιο» τόνισε ο αδερφός του.

Ο ίδιος μάλιστα επικαλέστηκε τις απόψεις των επιστημόνων που τάσσονται κατά του εμβολιασμού, ενώ τόνισε ότι έχει προβληματισμούς και για τις δύο πλευρές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This